Newbornshoot Den Bosch

Robin – Newborn Fotografie

Toevallig mocht ik twee baby’tjes van 3 weken fotograferen op één dag. Allebei meisjes. Nog meer toeval, want de meisjes heten ook allebei Robin. De eerste newbornshoot vond plaats in Den Bosch. Robin was al wakker en had net gedronken. Ik vraag altijd van te voren om net voordat ik kom te voeden. Natuurlijk kun je zoiets niet plannen, maar houd er rekening mee. Een hongerige baby werkt niet zo mee ;) Papa was vandaag ook thuis, dus we besloten om te beginnen met de familiefoto’s. Zie je hieronder hoe Robin reageert op de stem en de hand van papa?

newbornshoot denbosch
newbornfotografie denbosch
fotograaf newbornshoot denbosch
newbornshoot denbosch fotograaf

Newbornshoot Den Bosch thuis

Een kijkje achter de schermen. Zoals je kunt zien zijn de foto’s gewoon in de huiskamer gemaakt, lekker in een vertrouwde omgeving. Van te voren vraag ik altijd of het huis lekker warm gemaakt kan worden, zodat het kindje het niet koud heeft. Ik lig op grond, zodat ik op ooghoogte van het kindje kan fotograferen. Allemaal heel rustig, zodat het kindje er zelf niks van merkt.

Wil je liever de foto’s in de studio maken? Je bent van harte welkom! Hier is voldoende ruimte en ik zorg dat het er lekker warm is. Ook heb ik lekkere zachte dekentjes.

newbornshoot denbosch achterdeschermen

Wat moet ik aan tijdens een newbornshoot?

Vooraf adviseer ik altijd om egale kleding te dragen. T-shirts met grote afbeeldingen of teksten raad ik af. Dit geldt ook voor grote sieraden. Het draait natuurlijk allemaal om het kindje en om jullie. Alles wat af kan leiden, kun je beter vermijden.

fotograaf newborn denbosch

“Bedankt voor de newbornshoot. Fijn dat je naar ons thuis toe kwam. Tijdens het maken van de foto’s straalde je rust uit wat voor ons heel prettig was. De foto’s zijn prachtig!”