Spontane kinderfotoshoot op buitenlocatie in Uden

Juul – spelend op de Bedafse Bergen Uden

kinderfotoshoot uden juul
fotoshoot bedafsebergen uden
bedafsebergen uden
kinderfotoshoot bedafsebergen

Werkwijze spontane kinderfotoshoot op locatie

Wat een leuke middag hebben we samen gehad. Eerst klimmen in de bomen en daarna rennen en rollen door het zand. Jopke wilde graag een kinderfotoshoot van haar dochter Juul. Geen geposeerde foto’s, want daar heeft ze er al zoveel van. We besloten om naar de Bedafse Bergen in Uden te gaan, aangezien Juul daar lekker kan spelen. Jopke zelf ging een stukje verder op wandelen, zodat Juul niet werd afgeleid. Om het ijs te breken heb ik eerst met Juul mee gerend door het zand. Dat vond ze erg leuk!

kinderfotoshoot

Regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen

Ik fotografeer veel in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Woon je echter in een andere regio? Stuur gewoon een berichtje, want ik ben door het hele land te vinden!

bedafsebergen

kinderfotoshoot in uden
kinderfotoshoot uden

Lekker spelen tijdens de kinderfotoshoot

Juul was erg gefascineerd door mijn grote camera en wilde zelf ook graag foto’s maken. Ik stelde mijn camera in en Juul mocht voorzichtig op het knopje drukken. Nadat ze een foto had gemaakt begon ze helemaal te stralen. Erg handig, want dit is goed te zien op de onderstaande foto die ik vervolgens kon maken van haar. Kortom, tactiek!

fotoshoot in uden

Wauw! Ik vind ze echt kei mooi!!! Je kunt goed zien dat ze het naar haar zin heeft gehad, dankjewel!! – Jopke

fotoshoot bedafsebergen kinderen

Foto’s van de kinderfotoshoot ontvang je in hoge resolutie

De foto’s worden professioneel nabewerkt en vervolgens in hoge resolutie, digitaal aangeleverd. Zo kun je ze plaatsen op Social Media of op je bureaubladachtergrond, maar je kunt er ook zelf een fotoalbum mee maken. Wil je liever mooie foto’s bij mij bestellen? Hier heb ik de mogelijkheden voor je opgesomd.

Fotoshoot kinderen uden 5

Als ik later op de dag dit berichtje op Facebook lees, dan weet ik dat mijn doel is bereikt!