Familie fotoshoot in studio Brabant

Deze zondag begon met een familie fotoshoot in de studio. Rick en zijn broertje wilden dit graag cadeau geven aan hun vader en moeder. Dus in het geheim kwamen ze naar mij toe. Ik was vandaag extra dankbaar voor mijn fotostudio, want het stormde hard buiten!

We begonnen met een kop koffie en we bespraken door wat ze graag wilden. En dan is het een kwestie van beginnen! Iedereen is altijd een beetje zenuwachtig voorafgaand aan de fotoshoot, maar dat verdwijnt altijd snel. Het is hier lekker warm, de muziek staat aan en je bent hier natuurlijk met vertrouwde mensen. De sfeer is relaxt!

Als eerste maakten we foto’s met z’n allen. En dat ging meteen goed!

spontane familiefoto

We hebben tijdens de familie fotoshoot in de studio veel verschillende soorten foto’s gemaakt. Zo is de serie die je uiteindelijk ontvangt lekker divers! We maken bijvoorbeeld niet alleen foto’s met z’n allen samen, maar ook van de stelletjes apart. Zeker als je met z’n klein groepje bent is het ook leuk om van iedereen apart een foto te maken.

Tijdens de shoot laat ik de foto’s altijd zien zodat je kan zeggen wat je ervan vindt. Zo weet ik 100% zeker dat je er blij mee bent!

loveshoot in studio

Familie fotoshoot cadeau

Extra leuk: de twee broers wilden de foto’s uiteindelijk cadeau geven aan hun ouders. Maar nu was het ook meteen een leuk cadeau voor hun partners. Ideaal!

ervaren portretfotograaf

professionele portretfoto

En een foto van de twee broers samen mocht natuurlijk niet ontbreken!

Ik vind het belangrijk dat de foto’s van de familie fotoshoot in de studio verschillend zijn. Daarom heb ik zowel op een witte als op een zwarte achtergrond gefotografeerd. Een witte achtergrond oogt fris en clean. Een zwarte achtergrond oogt bij een familie fotoshoot juist weer heel chique. Dat past weer extra mooi bij de winter die er nu aan komt. Een warme foto!

Familie fotoshoot boeken

Wil jij ook graag een familie fotoshoot in de studio? Mijn studio bevindt zich in Zeeland, een klein dorpje in Brabant. Een half uurtje rijden van Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.