Fotoshoot broer zus

De ouders van Pieter & Sarah wonen in Dubai. Een bezoek aan Nederland stond gepland en dus wilden de kinderen hun ouders verrassen met een mooie canvas. Ze boekten een ‘fotoshoot broer zus’ bij mij. Leuk!
foto van broer en zus
Vroeg op een zondagochtend hadden we afgesproken in het stadspark in Zaltbommel. Helaas, de treinen hadden vertraging. “Is het een probleem als we iets later komen?” Nee hoor! Ik plan fotoshoots altijd ruim in, zodat er niet snel tijdsdruk ontstaat. Ik besloot ze op te halen op het station, zodat we samen naar de locatie konden rijden.
fotoshoot zaltbommel familie
familiefotoshoot zaltbommel
broers en zussen fotoshoot buiten

Buitenshoot

Het was KOUD! Halverwege begon het ook nog te regenen. De fotoshoot uitstellen was geen optie en naar binnen verplaatsen eigenlijk ook niet. Ze waren zo enthousiast geworden van de blogs op mijn website, dat ze echt graag buitenfoto’s wilden. Oké, wat nu? We reden door Zaltbommel en zochten de droge plekjes op: onder een viaduct en een bruggetje. En wauw, dat was geen verkeerde beslissing. De achtergrond, het licht, de positie: alles klopte! En raad eens: juist die foto is het geworden.
spontane fotoshoot broer en zus
familiefoto broer en zus

Foto’s aanleveren

Na de fotoshoot stuur ik altijd een sneakpreview, met de onbewerkte foto’s. Zo kan iedereen zelf de keuze maken welke foto’s ze willen. Soms lijken twee foto’s erg op elkaar en ik denk dat het fijn is om zelf die keuze te maken welke foto je het mooist vind. Jij kijkt namelijk anders naar die foto dan ik.
fotoshoot broer en zus

Foto op canvas

Dinsdagavond belde Sarah mij op: we zijn eruit welke foto we op canvas willen! Is het mogelijk dat we deze donderdag al op kunnen komen halen?  Natuurlijk, dat moet wel lukken. Ik ging meteen voor ze aan de slag. En ja hoor, donderdagochtend troffen Sara en ik elkaar. Haar reactie was heel mooi, ze was zo blij. Vanavond kon ze dus de canvas nog aan haar ouders geven. De volgende dag kreeg ik nog een berichtje dat ook zij helemaal verrast waren. Missie geslaagd!
spontane portretfoto laten maken
professionele portretfotograaf

Wil jij ook een fotoshoot broer zus boeken? Of iets totaal anders? Stuur even een berichtje en ik help je graag.