newbornshoot aan huis

Newborn fotograaf aan huis in Mill

Anke zocht naar een newborn fotograaf aan huis in Mill. Toen ik aankwam was de kleine zojuist gevoed. Dat raad ik ook altijd aan van te voren. Hier wordt het kindje lekker rustig van en soms vallen ze daarna zelfs in slaap. Dat hoeft niet per se hoor. Maar hongerige kindjes zijn vaak niet het leukst om vast te leggen!

pasgeboren baby shoot

baby fotografie

Newborn fotoshoot 3 weken oud

Anke haar kindje was op het moment van de newborn fotoshoot al 3 weken oud. De gezondheid van zowel mama als de kleine is het allerbelangrijkste. Aangezien in de eerste weken het niet helemaal goed ging hebben we de shoot opgeschoven. Dit is geen probleem. Aangezien ik geen geposeerde newbornfotoshoots maak en het kindje niet in allemaal posities leg, is het mogelijk om een newborn fotoshoot fotoshoot te doen ook na 3 of 6 weken.

fotoshoot familie

Lekker warm

Het is ook erg belangrijk dat het kindje het lekker warm heeft wanneer we foto’s gaan maken. Anke had de verwarming al aanstaan en het kindje lag lekker in een mooie doek te slapen. Ik begon meteen met foto’s maken! Het kindje lag zo lief te slapen. Natuurlijk hoef je niet zelf mooie dekentjes te hebben, ik neem ze zelf ook altijd mee. Als je zelf iets hebt wat je graag op de foto hebt dan mag dat natuurlijk ook!

Moeder kind shoot
ouders baby fotoshoot
vader kind shoot

Newborn fotohoot met hond

Natuurlijk maak ik ook wat leuke foto’s van de ouders met het kindje. Het kindje heeft een wit rompertje aan en ook de ouders zijn daarop afgestemd qua kleding. Dit maakt de foto wat rustiger en zorgt voor minder afleiding. Anke vroeg of de hond ook op de foto mocht, omdat ook de hond bij hun gezin hoort. Tuurlijk mag dat! Ik houd er wel altijd rekening mee of dat kan in de situatie, of het hondje niet te druk is bijvoorbeeld. Maar dit ging helemaal goed.

gezinsfotograaf shoot

Kleinste details

Baby’s groeien zo snel in het begin, dat je vaak helemaal vergeet dat je kindje ooit zo klein is geweest. Daarom is een newbornshoot erg leuk. Anke had een knuffeltje dat ongeveer net zo groot was als haar kindje. We legde het knuffeltje naast de baby neer en meteen werd het knuffeltje vastgepakt. Hierdoor zie je pas echt goed hoe klein het kindje is! Ook maak ik altijd mooie detailfoto’s van de voetjes en de handjes, en de ouders die de handjes vast houden. Dit soort detailfoto’s zijn prachtig om later terug te kijken.

newborn fotograaf
newbornshoot fotografie

Leuke newborn shoot gehad met Sharon. Leuke fotograaf, neemt de tijd voor leuke foto’s met een mooi eindresultaat. Wij zijn erg blij met de foto’s. – Anke

familie newborn fotograaf

Ben jij ook op zoek naar een newborn fotograaf aan huis in Mill? Ik kom met liefde naar jullie toe.