fotoshoot in de kassen

Fotoshoot Komkommerkas in combinatie met een workshop en/of rondleiding

Wil je een familie fotoshoot maar dan totaal anders dan normaal? Kies dan voor een fotoshoot in de komkommerkas samen met een workshop of rondleiding. Een leuk uitje voor de familiedag bijvoorbeeld. En hoe mooi is het dan wanneer je meteen spontane familiefoto’s kan laten maken? Er is veel licht, omdat het plafond alleen uit ramen bestaat. Er is voldoende ruimte in de kas om er lekker doorheen te wandelen en er is een ontspannen atmosfeer. De groene komkommerplanten met de gele bloemen zijn mooi als achtergrond. Het is er lekker warm, dus je kan gewoon een t-shirt aan.

fotoshoot workshop komkommerkwekerij

Wat zit er bij inbegrepen?

  • Sfeerfoto’s van de rondleiding/workshop
  • Groepsfoto
  • Persoonlijke portretfoto per persoon
  • De foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie

Dus… als je nog op zoek bent naar een leuk uitje, is dit zeker een aanrader. En door de warme temperatuur en de ontspannen sfeer, is het makkelijker om op de foto te gaan. Trouwens, het is ook heel leuk voor kinderen ;)

Wat zijn de kosten van de fotoshoot in de kwekerij?

10 – 15 personen: 15 euro p.p.

16 – 20 personen: 14,50 euro p.p.

21 – 25 personen: 14 euro p.p.

36 – 50 personen: 12,50 euro p.p.

(Let op! Deze prijzen gelden alleen in combinatie met een workshop/rondleiding. Dit is een extra optie om erbij te boeken. De workshop/rondleiding zit niet bij de prijs inbegrepen. Wil je meer informatie hierover? Zie: www.boekkomkommers.nl

fotoshoot kas
foto's in de kas
fotoshoot kwekerij

Dus… als je nog op zoek bent naar een leuk familie uitje, is dit zeker een aanrader. En door de warme temperatuur en de ontspannen sfeer, is het makkelijker om op de foto te gaan. Trouwens, het is ook heel leuk voor kinderen. In de kwekerij worden ook kinderfeestjes georganiseerd. Lijkt je dat leuk? Stuur even een berichtje en we maken er iets moois van!

shoot in de kas
fotoshoot komkommerkas