Fotoshoot Valentijn

Verras je vriend(in) met een fotoshoot valentijn. De fotoshoot kun je buiten doen op een plek waar jullie graag komen maar jullie zijn ook van harte welkom in de fotostudio in Zeeland (Brabant). Wat vind je het leukste?

fotoshoot valentijn
loveshoot zwartwit

Spontane loveshoot

Ook voor als je niet graag op de foto staat, is dit leuk om te doen. Het zijn spontane foto’s waar je niet in ongemakkelijke poses hoeft te staan of geforceerd moet glimlachen naar de camera. De fotoshoot gaat vanzelf. Tussendoor laat ik de foto’s zien en je mag aangeven wat je mooi vindt.

loveshoot voor valentijn
fotoshoot valentijn fotostudio
valentijnsessie

Fotoshoot in de studio of buiten?

Waar kies je voor? Voor een buiten fotoshoot hoeft het niet per se mooi weer te zijn, als het maar droog is. Weet je niet welke locaties geschikt zijn voor een fotoshoot? Geen probleem, want ik weet genoeg mooie plekjes.

Of kies je juist voor mooie foto’s in de studio? Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van het weer. De studio is lekker verwarmd en er is ruimte genoeg.

fotoshoot 14 februari
shoot valentijn denbosch

Fotoshoot cadeau geven

Wil je graag je geliefde verrassen met een fotoshoot Valentijn? Stuur even een berichtje, dan krijg je een persoonlijke digitale cadeaubon voor een bedrag naar keuze. Vaak nog dezelfde dag in je mailbox.

valentijn cadeau
valentijnshoot
fotoshoot liefde buiten

Foto’s hoge resolutie

De foto’s van de fotoshoot valentijn krijg je trouwens in hoge resolutie. Vaak is er één foto die er helemaal uitspringt. Die verdiend een mooi plekje. In mijn fotostudio hangen allemaal voorbeelden wat je allemaal met de foto’s kunt doen. Je mag gerust even komen kijken, dan weet je vaak meteen wat je aanspreekt en wat niet. Ik kan je ook advies geven hoe jouw foto het beste tot zijn recht komt.