Fototentoonstelling Landerd

Je bent van harte welkom bij mijn fototentoonstelling in het Kwaaijongens Kenniscentrum. Een 1200m² inspirerende ruimte, vol met mooi, afwisselend beeldmateriaal aan de wand.

Dit zijn foto’s over de gehele breedte van mijn portfolio:

Behalve dat er verschillende soorten fotografie te zien zijn heb ik in mijn tentoonstelling ook vele verschillende materialen en formaten hangen.

tentoonstelling landerd

Hoe is het begonnen?

Mijn allereerste tentoonstelling was in de schuur van mijn vader. Er kwamen veel mensen op af en de reacties waren leuk. Vervolgens heeft het werk op het gemeentehuis in Beuningen en in Beneden-Leeuwen gehangen. Ik heb ook aan verschillende kunstroutes meegedaan.

Advies voor jouw foto

Trouwens, als je graag een foto aan de muur wilt hebben maar je weet niet zo goed op welk materiaal, dan kan ik ook adviseren. Vaak weet je precies wat je mooi vind (en ook wat vooral niet) als je het ziet. Samen kijken we wat bij jou en de foto past.

Het leukste drukwerk wat ik heb mogen verzorgen is een groot doek voor langs de A2. Daarnaast blijven de foto’s op hout of op aluminium voor in de huiskamer ook altijd bijzonder.

Wil je geen foto vergroten maar vind je het gewoon leuk om even te komen kijken? Of ben je benieuwd wat het verhaal achter de foto’s is? Je bent altijd van harte welkom in de fotostudio hartje Zeeland (Brabant). Het is wel handig om van te voren even een berichtje te sturen, want ik ben vaak op pad om te fotograferen.

Fototentoonstelling landerd
tentoonstelling in landerd

tentoonstelling
fototentoonstelling