Grote productfotografie in studio

Grote productfotografie in de studio is absoluut geen probleem. Ik fotografeerde al eerder boxsprings, tafels en deze keer reuze knuffels! Een bijzondere shoot. Ted heeft samen met een vriend een webshop met grote knuffels en ja, daar zijn natuurlijk mooie foto’s voor nodig. Wil je mij helpen, Sharon?Natuurlijk wil ik dat doen, altijd leuk beginnende ondernemers op weg helpen.

Ik heb een ruime fotostudio in Zeeland (Brabant) van 10 meter breed. Daar past lekker veel in! Met een aanhangwagen kwamen ze naar mijn studio. Ze konden voor de deur parkeren en met grote dozen kwamen ze naar binnen.
Als eerste begonnen we met de productfoto’s. Ook bij deze grote productfotografie is het belangrijk dat alle foto’s vanuit dezelfde hoek en in hetzelfde licht gemaakt worden. Hierbij let ik op de details.

Knuffels in de studio

Product fotoshoot
Grote productfotografie in de studio

Na de productfoto’s hebben we foto’s gemaakt met een model, zodat je zo een goed inzicht kreeg in hoe het product er uit zag en hoe groot het product was. Wat was de grootste beer zwaar zeg! Maar met drie man kregen we hem in de lucht. Zo krijg je in één oogopslag een beeld van de verschillen tussen de formaten.

Webshop fotograaf
Product met model shoot
Groot webshop product

Hieronder kun je zien hoe deze shoot er aan toe ging!

achter de schermen product fotografie

Heb jij ook een eigen webshop en wil je graag grote productfoto’s laten maken? Stuur een berichtje en ik denk met je mee.