Katten Fotografie Zeeland

Kattenfotoshoot in de studio

Een kattenfotoshoot in de studio kan natuurlijk heel spannend zijn voor het beestje. In het begin vond ze het ook allemaal maar niets. We hadden de reisbench open in de studio neergezet, zodat ze zelf kon bepalen wanneer ze eruit ging. Ze vond het een beter idee om lekker te blijven liggen. Na een tijdje werd ze nieuwsgierig en kwam ze er toch stapje voor stapje uitgekropen. Een vreemde omgeving, dus eerst alles rustig verkennen. Toen ze alles gezien had, konden we aan slag!

Poes fotoreportage Landerd
Poes fotoshoot Zeeland

Speeltjes en het baasje

Vaak helpt het ook als het baasje erbij is met wat speeltjes of snoepjes. De kat voelt zich dan sneller thuis. Met de speeltjes en snoepjes kunnen we het de kat sneller op zijn gemak laten voelen.

Kattenfotograaf Zeeland
Kat fotoshoot
Kat Foto Studio

Achtergrond?

De witte achtergrond werd niet helemaal goedgekeurd. Ze liep elke keer terug naar de zwarte achtergrond. Hier komt haar witte vacht ook mooi op uit.

Poes fotografie
Kattenshoot Landerd

Honden kun je vaak nog een opdracht geven om bijvoorbeeld te gaan zitten, maar bij katten kan dit niet. Hier geldt echt het codewoord: geduld! Het is wachten op het perfecte moment. Na een tijdje begon de kat te ontspannen en keek ze recht in de camera. Ze heeft erg mooie ogen, die ik graag wilde leggen.

Foto kat zittend Zeeland