Fotograaf bruiloft Slot Doddendael Ewijk

De bruiloft van Martijn & Dominique op Slot Doddendael in Ewijk. Extra leuk, want ik mag deze bijzondere dag vastleggen. Ik ben in de buurt van Slot Doddendael opgegroeid, dus ik heb daar heel veel fotoreportages al gemaakt. Al vroeg op de dag tref ik het bruidspaar in de suite aan. Het licht schijnt al mooi naar binnen ik fotografeer de voorbereidingen: hoe haar haren worden gedaan, hoe de jurk klaar hangt voor de dag, hoe de kinderen zich voorbereiden, alle kleine details.

trouwfotograaf slot doddendael
trouwfotograaf ewijk
trouwen in kasteel gelderland

Dit moment leg ik graag vast. Het is namelijk niet alleen leuk voor nu, maar ook om het later terug te zien. Sommige dingen gaan langs je heen en andere kleine dingen vergeet je in de loop van de tijd. Niet gek, want op dit moment zit je helemaal vol adrenaline en gaat er zo veel door je heen. Ook kun je het moment van je partner niet mee maken. Zo leuk om daar later op een andere manier toch een beetje bij te zijn!

professionele trouwfotografie
trouwen in slot doddendael

De emoties op de dag vind ik het allerbelangrijkste om in beeld vast te leggen. Daarnaast ook de kleine dingen die het plaatje compleet maken. Denk aan je sieraden, je schoenen en de kleuren die gebruikt worden door de dag heen.

spontane bruidsfotografie gelderland

Ook de mannen moeten zich klaar maken! De kleine mag ook in een mooi pakje en opa en opa helpen ook mee met alle voorbereidingen.

professionele trouwfotograaf gelderland
trouwfotograaf gelderland
huwelijksfotograaf gelderland

De mooiste foto’s van het aankleedmoment krijg je als je dierbare mensen vraagt om hierbij aanwezig te zijn. Zoals hier de opa’s. Dat levert toch prachtige momenten op?

fotograaf bruiloft ewijk
ervaren trouwfotograaf
huwelijksfotograaf ewijk

Buiten trouwen

Oh, het zonnetje schijnt al! Laat de dag maar beginnen.
Ik fotografeer ook altijd de setting voordat de gasten komen. Vaak is hier zoveel aandacht aanbesteed in de weken voor de bruiloft.

bruidsfotograaf slot doddendael
professionele bruidsfotograaf ewijk

ervaren trouwfotograaf ewijk

Het is natuurlijk altijd hopen dat het goed weer is als de bruiloft buiten is, en dat geluk hadden we! Wat een prachtige locatie is het ook.

professionele huwelijksfotograaaf ewijk
professionele trouwreportage gelderland
trouwfotograaf regio gelderland
fotograaf bruiloft regio gelderland
fotograaf bruiloft kasteel gelderland
spontane trouwfoto’s ewijk

Heel het gezin werd betrokken bij de bruiloft, prachtig om te zien. Ook de dochter had een mooie tekst voorbereid voor haar ouders!

trouwreportage bruiloft ewijk
bruidsfotoshoot slot dobbendael
spontane bruidsfotografie ewijk
spontane trouwfoto's fotograaf gelderland
huwelijksfotografie bruiloft
spontane bruidsfotografie

Een serie aan gezinsfoto’s hoort er natuurlijk ook bij! Ik vraag eerst altijd wat je een beetje wil als herinnering voor later. Dan weet ik van te voren ook goed wat ik allemaal vast moet leggen. Ik vind het belangrijk dat je alle foto’s terugkijkt met een glimlach op je gezicht. Dit is natuurlijk een dag die je niet zomaar wilt vergeten!