Hondenshoot Uden fotografie

Hondenfotograaf studio

Vandaag had ik Luna in de fotostudio! De baasjes wilden graag een mooie fotoserie van hun hondje Luna. We kozen voor de studio, zodat we in alle rust konden werken. Ook had Margot verschillende foto’s op mijn website gezien die ze echt prachtig vond en zie waren ook in de fotostudio gemaakt. Dat wilde ze ook van haar hondje!

We maakten foto’s op zowel een witte als een zwarte achtergrond.

dierenfotograaf Uden
hond fotostudio landerd
hondenshoot studio

Liever foto’s in de natuur maken? Dat kan natuurlijk ook! Ik ken genoeg leuke plekjes.

Hondenfotograaf zeeland studio
hondenshoot studio

Achtergrond

We kwamen er al snel achter dat Luna haar kleur erg mooie uitkwam op de zwarte achtergrond. Ook de baasjes waren een grote fan! Vooral het witte van de vacht springt er echt uit. Daarom besloten we ook om de meeste foto’s te maken op de zwarte achtergrond, omdat de baasjes dat ook het mooiste vonden. Ik geef je natuurlijk advies, maar uiteindelijk mag jij kiezen wat je het mooiste vindt.

Hondenfotograaf Uden

Luna vond alles wel goed. Ze ging precies in het midden van het doek liggen en liet zien dat ze helemaal op haar gemak was. Ik raad de baasjes altijd aan om wat snoepjes mee te nemen, zodat we de hond ook kunnen belonen. Elke hond is natuurlijk anders maar we nemen altijd alle tijd zodat we de perfecte foto’s kunnen maken. Na de shoot laat ik de foto’s zien op groot scherm, zodat je meteen kan zien welke foto’s je het mooiste vindt.

Ben jij ook op zoek naar een hondenfotograaf? En wil je graag een prachtig portret van jouw hond in de studio? Neem contact op.

studioshoot honden
studio zeeland hond