professionele portretfotograaf zeeland

Portretfoto zakelijk Zeeland

Vandaag had ik Edwin in mijn studio voor een shoot ‘portretfoto zakelijk’. Iets heel anders dan de vorige keer. Dat was namelijk zijn huwelijksreportage, bekijk hem hier: Bruiloft Yvet & Edwin.

Nu dus een zakelijke portretshoot. De foto’s worden voor diverse doeleinden gebruikt. We treffen elkaar in mijn fotostudio in Zeeland en ik fotografeer met drie verschillende achtergronden.

professionele portretfotograaf

professionele studiofotograaf portret
zakelijke portretfotoshoot

Bij deze shoot hebben we gekozen voor een witte, zwarte en grijze achtergrond. Elke achtergrond geeft een hele andere sfeer en daarom is het ook leuk om foto’s te hebben met verschillende achtergronden. Ook vraag ik meestal aan de klanten of ze meerdere outfits mee willen nemen. Tussendoor hebben we tijd om even om te kleden en kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een aantal echt zakelijke foto’s te maken en een aantal die wat meer informeel zijn.

zakelijke portretfoto zeeland

zakelijk portret foto’s studio
portretfotoshoot in de studio

Ik maak bij een zakelijke fotoshoot altijd meerder foto’s. Het liefst zo verschillend mogelijk. Handig, want die kun je op andere manieren inzetten. Denk aan formele foto’s voor LinkedIn en wat informelere foto’s voor Facebook of Whatsapp. Zo kun je weer een tijdje vooruit!

zakelijke portret foto’s laten maken