familieshoot studio

Familieshoot en LinkedIn shoot in één

Gerald wilde graag een familieshoot en LinkedIn shoot in één keer. Zelf op de foto gaan zag hij niet echt zitten, maar het moest wel gebeuren. Daarom leek het Gerald een mooi idee om ook meteen een familieshoot te doen met zijn gezin. Handig, want dan ben je je minder bewust van de camera en is het gemakkelijker om ongedwongen op de foto te gaan.

fotoshoot vader zoon
fotoshoot broers zeeland
moeder zoon studio
jongen fotoshoot
broertjes fotoshoot studio
spelende jongen shoot

Familieshoot in de studio

Samen met zijn vrouw en twee jonge zoontjes kwam Gerald naar de studio. De kinderen vonden het allemaal erg interessant en ze vonden het leuk om voor het grote witte doek te staan. De ouders hadden de kinderen beloofd dat ze na de shoot naar de pannenkoekenbakker mochten gaan, dus die vonden het helemaal niet erg om op de foto te gaan. Natuurlijk is na een tijdje het spannende er wel af voor de kinderen dus besloten we spelletjes te doen om het leuk te houden. Ze mochten naar elkaar toe rennen en in het midden elkaar een knuffel geven. Dit vonden ze super leuk en hierdoor kregen we ook een natuurlijke lach op de foto van beide jongens. Ook mochten ze op de rug van papa en mama liggen en in de armen van papa en mama springen. Hier hadden ze heel veel plezier in.

broertjes studio zeeland
broertjes knuffelen studioshoot
broers fotoshoot zeeland
fotoshoot studio zeeland
familie shoot studio zeeland
liggende jongens studio

LinkedIn shoot

Toen kwam de LinkedIn shoot. Gerald en zijn vrouw hadden beide professionele profielfoto’s nodig dus één voor één mochten ze voor de camera staan. Om de foto wat natuurlijker te maken stond de ander telkens net langs de camera zodat ze oogcontact konden houden waardoor de camera minder snel opvalt.

Linkedin fotoshoot studio
shoot linkedin man

Verschillende achtergronden

We hebben bij beide shoots foto’s gemaakt met een witte en een zwarte achtergrond. Ook hebben we vaak de lampen verzet of uitgezet zodat we veel verschillende lichteffecten hebben. Hierdoor is er veel meer keuzen in de foto’s.

fotoshoot vrouw studio

Tevreden?

Nadat we klaar waren hebben we de foto’s samen bekeken in de studio. We wisten nog niet zeker of er wel genoeg profielfoto’s waren voor Gerald. Ook hebben we alvast een kleine selectie gemaakt van alle foto’s zodat we zeker wisten dat de familie blij was met de foto’s. Wanneer dit namelijk niet zo is maken we gewoon meer foto’s totdat iedereen tevreden is. De familie was helemaal gelukkig met de foto’s, dus de kinderen mochten eindelijk gaan genieten bij de pannenkoekenbakker!

Kijkje achter de schermen?

Wij hebben een video opgenomen waarbij je achter de schermen van een familie en Linkedin shoot kunt kijken.