Fotoshoot op de boerderij

Een fotoshoot op de boerderij, dat blijft leuk om te doen. Ik als boerenmeisje kan hier echt van genieten! Lekker tussen de koeien en de tractoren. Hierdoor krijg je echt persoonlijke foto’s, omdat de locatie voor de familie helemaal vertrouwd is en bij ze past. Niet alleen voor de volwassenen leuk, maar ook de kinderen kunnen hier lekker spelen.

familie fotoshoot boerderij

Een fotoshoot op de boerderij is uniek, want zeg nou zelf: niet iedereen heeft zo’n plek tot je beschikking!

boerderij fotoshoot kinderen
gezins foto's tractor

Ik heb de familie ook lekker tussen het hooi en de koeien gezet. Dat gaf een leuke toevoeging aan de foto’s. Helemaal als de boerderij een groot deel van je leven is. Het feit dat ze daarna een beetje vies waren, vonden vooral de kinderen niet zo erg.

fotoshoot locatie boerderij
zoon fotoshoot locatie
koppelfoto locatie shoot

Van te voren heeft de familie gekozen om allemaal in het wit te gaan. Dan vormen ze één geheel. En wordt de foto, ondanks de drukke achtergrond, toch rustig.

koppel fotoshoot locatie

Een fotoshoot aan huis is ook erg handig in verband met het weer. Helaas regende het die dag dus we hadden geluk dat we binnen droog konden staan. En een nieuwe datum vinden met zo’n groep, is toch niet zo makkelijk.

We kunnen ook altijd uitwijken naar de studio. Ik heb een ruime fotostudio waar ik families tot 20 personen in kan fotograferen. Mocht je dus geen geschikte binnenlocatie hebben, geen paniek.

gezinsshoot locatie
familie fotoshoot locatie
gezin fotoshoot boerderij
familie shoot locatie boerderij
gezinsshoot locatie boerderij
fotoshoot locatie boerderij

Een fotoshoot op de boerderij is niet alleen leuk voor gezin- of familiefoto’s maar ook voor bruidsfoto’s of een vriendinnenfotoshoot!