newborn fotoshoot

Newbornfotoshoot in de studio

Sylvia en haar man zijn gelukkige ouders geworden en vroegen bij mij een newbornfotoshoot in de studio aan! Leuk, we spraken een datum af en samen kwamen ze naar het dorpje Zeeland, in Brabant.

gezin newborn shoot
newborn fotograaf studio

Een relaxte newbornshoot

Een uur voordat ze kwamen heb ik de verwarming lekker hoog gezet en de zachte dekentjes klaargelegd. Bij een newbornshoot is geduld erg belangrijk, de ene keer heeft het kindje er geen moeite mee maar de andere keer wel. Wanneer het kindje geen zin meer heeft stoppen we gewoon even en gaan we even wat drinken. We doen niks wat niet goed voelt.

voetjes detail foto
newborn fotoshoot met vader
newborn met ogen open

Kleine details

Kijk die kleine voetjes! Ik maak altijd foto’s van zulke kleine details, omdat een kindje in het begin zo snel groeit!

newbornshoot studio
newborn fotograaf
pasgeboren baby fotoshoot

Foto’s met het gezin

Natuurlijk maak ik ook wat leuke foto’s van het gezinnetje. Vaak zijn dit de allereerste foto’s samen, dus heel speciaal! Ook maak ik tijdens de newbornshoot in de studio ook foto’s wanneer de vader het kindje vasthoud en foto’s van de moeder samen met het kindje. Leuk voor de grootouders!

newbornfotoshoot in de studio
mama baby foto
papa baby foto

Newbornfoto’s zwart wit

Na de newbornshoot ga ik de foto’s bewerken. Sylvia en haar man vinden zwart-wit foto’s ook erg mooi, dus daar zorgen we voor!

De foto’s waarvan ik denk dat ze mooi uitkomen in zwart-wit stuur ik op in kleur en zwart wit, zodat je zelf kan kiezen.

Heb je zelf nog een foto die je graag in zwart-wit wilt zien? Dat kan natuurlijk ook altijd.

baby shoot

Ervaren newborn fotograaf

Zoek je een ervaren newborn fotograaf? Inmiddels fotografeer ik al 10 jaar dus ik heb heeeeeeel wat baby’tjes voor mijn lens gehad. Ieder kindje is weer anders. We kijken samen naar wat gaat en wat niet. We doen rustig aan en we forceren niets.

Wil je ook graag een newbornfotoshoot in de studio? Of liever bij jou thuis?  Dat kan natuurlijk ook. Het voordeel is dan dat je lekker thuis kunt blijven en je kleine niet mee op pad hoeft te nemen.

fotograaf zeeland newborn in de studio

zwartwit newbornfotografie