spontane trouwreportage

Bruiloftfotografie Lent

Een bruiloft zit altijd vol met mooie momenten! Ik mocht de bruiloft van Tim en Daisy vastleggen in Lent. Ik had ze al eerder voor de camera gehad, tijdens de newbornshoot van hun dochtertje. Leuk om zo betrokken te blijven bij een gezinnetje.

professionele bruidsfotografie
voorbereidingen bruiloft fotograaf
fotograaf bruiloft aankleden

Voorbereiding bruiloft

Bij het aankleden was de moeder van Daisy aanwezig om te helpen. Samen zorgden ze ervoor dat de jurk goed zat en dat alles tot in de puntjes precies was. Ze waren zo druk bezig samen, dat ze zelfs helemaal waren vergeten dat ik er nog was met mijn camera. Hierdoor kon ik hele mooie, spontane foto’s van ze maken. Zo leuk om later terug te zien!

spontane portretfoto bruiloft
fotograaf moeder dochter bruiloft
bruidsfotograaf first sight moment

Bruidsfotografie: de fotoshoot

Nadat Daisy en Tim elkaar voor het eerst zagen zijn we naar een stukje dijk gelopen. De zon scheen mooi door de bomen heen en plotseling pakte Tim Daisy op. Die spontane foto’s vind ik altijd het leukste. Hierna zijn we een stukje van de dijk afgelopen en kwamen we op een stuk strand uit. Hier hebben we ook nog wat leuke foto’s kunnen maken met tegenlicht. Ik vind het belangrijk dat je foto’s lekker divers zijn. Tijdens de fotoshoot maak ik ook altijd een foto van het bruidsboeket. Al die kleine details zijn leuk voor later om in het album terug te bekijken.

professionele trouwreportages
spontane bruidsreportages
professionele bruidsreportages
portretfoto bruidegom
bruidsfotografie met spontane momenten
trouwreportage fotograaf brabant
professionele bruiloftfotografie
spontane bruidsfotoshoot
bruidsboeket bruiloft fotograaf
huwelijksfotografie sharon willems fotograaf
professionele trouwfotograaf

Bruidsfoto’s met familie en vrienden

Foto’s van de familie en vrienden zijn ook altijd leuk om te hebben voor later. Ik maak serieuze portretfoto’s, maar het is ook altijd leuk om wat grappige foto’s te hebben.

groepsfoto bruidsmeisjes

groepsfoto bruidsjongens

Fotografie bruidsfeest

Natuurlijk maak ik ook foto’s van het feest! Ik bespreek van te voren even met je wat je graag wilt. Wil je dat ik alleen de openingsdans fotografeer? Of wil je liever nog een uurtje van het feest in beeld hebben? Dat is helemaal aan jou.

fotograaf feest bruiloft

Trouwboek

Na afloop van een bruiloft bewerk ik alle foto’s en stuur ik ze op in hoge kwaliteit naar het bruidspaar. Ook krijgt ieder bruidspaar een mooi boek van mij cadeau. In dit boek komen jouw belangrijkste foto’s van jullie dag. Samen bespreken we welke foto’s je in het boek wilt hebben en dan ga ik aan de slag met het ontwerpen! Ik stuur tussendoor een preview zodat je er 100% blij mee bent.

Het is een mooie herinnering en de foto’s komen er prachtig in uit!