Paardenfotografie

Paardenfotografie is bijzonder. De band tussen mens en dier is erg mooi om vast te leggen. Als paardenfotograaf heb ik de afgelopen jaren veel verschillende paarden & mensen voor mijn lens gehad. Ik ben een echte dierenliefhebber en fotografeer dieren graag op plekken waar ze op hun gemak zijn.

Heb jij een paard en vind je het leuk om mooie foto’s van je paard en van jullie samen te hebben? Wil jij een mooie herinnering voor aan je muur van jou en je lieve paard? Bij een fotoshoot met jou en je paard draait het ook helemaal om jullie. De connectie die jullie delen leg ik vast op foto.

paardenfotografie

Locatie paardenfotografie

Wil je graag foto’s bij jouw thuis? Of liever naar een mooi bosgebied? De achtergrond is tijdens een fotoshoot belangrijk. Het mooiste is om dit zo neutraal mogelijk te houden. Geen paniek als je geen geschikte plek kent, ik ken mooie plekjes genoeg!

fotoshoot paard buiten
paardenfotoshoot buiten
fotoshoot paard
dierenfotograaf paarden
  • Wat als het tijdens de fotoshoot regent?

Voor een buiten fotoshoot hoeft de zon niet te schijnen, als het maar droog is. Een paar dagen voor de fotoshoot zie je vaak al wat de weersverwachtingen zijn. Is dit wisselvallig, dan hebben we hier samen contact over. Soms is het een bui en kunnen we de fotoshoot een half uur opschuiven. Stel dat het nou heel slecht weer is dan verzetten we de fotoshoot kosteloos.

  • Foto’s doordeweeks, in de avond of in het weekend

Een fotoshoot is altijd op afspraak en is zowel doordeweeks, in de avond of in het weekend mogelijk.

Het belangrijkste bij paardenfotografie: rust

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat er een fijne sfeer is en ik neem rustig de tijd. Deze energie neemt het dier over en dat zie je terug in de foto’s. Tussendoor laat ik de foto’s aan je zien om zo voor jou de perfecte foto’s te creëren. Na afloop bewerk ik de foto’s om ze net dat beetje extra te geven. Binnen twee weken heb je ze in je mailbox.

paardenfotograaf
En dan?
Je mag de foto’s zelf uitkiezen uit een ruimere selectie. Natuurlijk vind je alle foto’s die je uitkiest mooi (want we gaan net zo lang door totdat je helemaal tevreden bent!). Toch springt er vaak 1 foto uit die helemaal bij je past en boven je verwachting is. Die ene foto, verdient een mooi plekje in huis. Kom anders eens kijken in mijn fotostudio. Daar hangen veel verschillende materialen en kun je precies zien & voelen wat je mooi vindt. Twijfel je hoe die ene foto het mooiste uitkomt? Ik geef je graag advies.