pre wedding shoot

Pre wedding fotoshoot

Wil je graag een pre wedding fotoshoot doen? Leuk! Het is mooi om naast trouwfoto’s, ook professionele foto’s samen te hebben in eigen kleding. Daarnaast kun je op deze manier meteen een beetje aan de camera wennen voor jullie grote dag. Je ervaart dat het helemaal niet erg is en ongemakkelijk voelt, maar juist heel leuk is!

trouwen loveshoot vooraf
pre weddingshoot buiten
loveshoot buiten
romantische foto

Een pre wedding fotoshoot kan in de ruime studio in het dorpje Zeeland (Landerd). We hoeven geen rekening te houden met het weer en we kunnen veel spelen met het licht waardoor je verschillende foto’s krijgt.

Wil je liever de fotoshoot doen in de natuur? Dat kan natuurlijk ook! We kunnen naar een plek gaan waar jullie graag komen. Twijfel je over de locatie? Ik ken plekjes genoeg!

Wanneer we de shoot buiten doen in de natuur is het natuurlijk wel belangrijk dat het droog is. Met daglicht adviseer ik om een shoot te boeken tussen 10.00 en 16.00 uur.

fotoshoot voor bruidskaart

loveshoot studio
loveshoot bruiloft

Foto’s voor op de trouwkaart

De foto’s van een pre wedding fotoshoot zijn ook altijd leuk voor op de uitnodiging. We kunnen van te voren bespreken hoe jullie de uitnodiging in de gedachte hebben, dan pas ik me daarop aan met het maken van de foto’s. Hierdoor past de foto perfect op jullie uitnodiging en is het ook naar jullie smaak.

fotograaf bruiloft uitnodigingskaart foto