Professionele websitefotograaf

Alexive Media was op zoek naar een professionele websitefotograaf. Alex wilde namelijk een toffe header, die helemaal anders is dan anders. Leuke uitdaging! Het doel van de header is om in één oogopslag te laten zien wat ze allemaal doen, wie ze zijn en dat je met professionals te maken hebt. Dit is het resultaat geworden!

professionele fotograaf voor website

Deze headerfoto is natuurlijk niet in één keer gemaakt. Ik heb zeven losse foto’s gemaakt en deze vervolgens samengevoegd. Per foto is tijd en aandacht besteed. We hebben van elke foto een serie gemaakt en de foto die het meest geschikt is uitgekozen. Zo weet ik zeker dat de opdrachtgever 100 procent achter elke foto staat. Dat vind ik erg belangrijk.

We hebben een top samenwerking met Sharon gehad! Voor onze nieuwe website wilden we graag nieuwe foto’s laten maken. We hadden hiervoor zelf wat specifieke ideeën die Sharon helemaal naar wens heeft uitgevoerd. De fotoshoot was leuk en ze stelde ons goed op ons gemak. Thanks Sharon!
– Alex

Portretfoto’s website

Naast de bijzondere headerfoto heb ik meteen portretfoto’s gemaakt. Deze worden gebruikt op Social Media, op de website en in de e-mailhandtekening. Multi inzetbaar dus!

professionele websitefotograaf
professionele foto's voor website

De foto’s die we hebben gemaakt zijn bij mij in de fotostudio gemaakt, in Zeeland (Noord-Brabant). Hier zijn we niet weersafhankelijk, hebben we alle ruimte en zorgen ze voor een rustige uitstraling.

Zijn jullie ook op zoek naar een professionele websitefotograaf? Is jullie bedrijf toe aan vernieuwing voor op de website, op social media of drukwerk? Vinden jullie mijn manier van werken fijn en spreekt het jullie aan? Neem dan contact op.