Professionele foto LinkedIn

Een professionele fotoshoot is voor veel doeleinden handig. Je hebt voor LinkedIn mooie professionele foto’s waarmee je meteen een professioneel profiel hebt, voor op je website kun je ze gebruiken om klanten kennis te laten maken en natuurlijk kun je de foto’s ook gebruiken voor op andere social media.

linkedinfotoshoot in de studio brabant

Studioshoot

In mijn ruime studio in het dorpje Zeeland werk ik met verschillende lampen en achtergronden. Ik laat de keuze altijd aan jou over. Weet je het niet zeker? Dan maken we gewoon wat testfoto’s op een witte, zwarte en grijze achtergrond. Natuurlijk kunnen we ook foto’s maken op alle drie de achtergronden als je dat ook leuk vind. Ik kan ook verschillende sferen maken door het licht te veranderen. Ik kan meer schaduw op je gezicht laten vallen of ik kan je volledig belichten. Het is aan jou!

Bij deze shoot kozen we voor de grijze achtergrond. Wel heb ik verschillende lampen gebruikt om soms de achtergrond wat lichter te maken. Door de grijze achtergrond en de witte blouse krijgen we een mooi contrast en stralen de foto professionaliteit uit.

professionele profielfoto maken zeeland

Wil jij ook een professionele foto LinkedIn?

Ben jij ook toe aan een nieuwe profielfoto voor op je LinkedIn-pagina? Treuzel niet, hak de knoop door en kom naar de fotostudio. Dagelijks hoor ik dat mensen denken dat ze niet fotogeniek zijn. Dat geeft niet. Je hoeft hier ook niet als een model binnen te komen. We maken samen een serie waar jij op je gemak bent. Tussendoor geef je aan wat je wel mooi vindt en wat niet. Zo weet je zeker dat je blij bent met het resultaat.

Wil je liever de LinkedIn foto buiten maken? Dat kan natuurlijk ook.

professionele linkedinfoto gemeente landerd


Top fotograaf! Ik voelde me helemaal op mijn gemak in haar nette studio. Ze komt heel professioneel over en stelt je gerust.
– Obrain