LinkedIn profielfotoshoot buiten

Mitchell was op zoek naar professionele profielfoto voor LinkedIn. Het liefst een ongedwongen, buitenreportage. Leuk!

fotoshoot buiten linkedin

Fotoshoot met verschillende kleding

Ook raad ik het altijd aan om meerdere kledingsetjes mee te nemen. Denk aan een zakelijke outfit en een outfit waar jij je heel lekker in voelt. Dit straal je ook uit op de foto’s. Zo kun je de profielfoto’s gebruiken op zowel LinkedIn als op andere kanalen.

fotografie portret
linkedin fotoshoot

Foto’s met onscherpe achtergrond

Wanneer de LinkedIn shoot buiten is, maak ik de foto’s vaak met een onscherpe achtergrond. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht naar, in dit geval, Mitchell gaat. Samen liepen we rond en op elke mooie plek stopten we even. Zo ontstaat er een hele ongedwongen sfeer.

Soms gebruik ik ook onscherpte in de voorgrond van de foto. Bijvoorbeeld op onderstaande foto, Mitchell leunt tegen de muur aan en ik creëer onscherpte op zowel de voor- als achtergrond.

Op een kleine afstand hebben we deze totaal verschillende foto’s gemaakt. Foto’s voor een grijze muur en met een natuurachtergrond. Ook de foto’s voor de bakstenen geven een ander effect. Zo krijg je een gevarieerde fotoserie.

natuurshoot uden
fotografie nijmegen portret
fotoshoot buiten portret

Sharon zorgt met haar spontane energie ervoor dat je gelijk op je gemak voelt. Ze denkt samen met je mee, maar daagt je ook uit om zelf met creatieve ideeën te komen. Doordat er constant van locatie werd gewisseld tijdens de shoot was er geen tijd om na t denken hoe je op de foto wilt staan. Dit resulteerde in mooie en natuurlijke foto’s waar ik mezelf in terug herken. Ik ben blij met het resultaat. – Mitchell

linkedin fotoshoot buiten

LinkedIn Fotoshoot

Spreken de foto’s van Mitchell je aan en wil je ook graag nieuwe profielfoto’s met een natuurlijke achtergrond? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie.

Vind je de foto’s mooi maar wil je liever een nieuwe linkedin profielfotoshoot in de studio maken? Dat kan natuurlijk ook. Ik beschik over een eigen studio in het dorpje Zeeland, gemeente Landerd. Hier kunnen we foto’s maken op een witte, zwarte en grijze achtergrond. De koffie staat klaar!