Kinderfotoshoot studio

Kinderfotoshoot studio Uden

Een mooie foto voor aan de muur is natuurlijk een superleuk kerstcadeau voor oma. Maar dan moeten er eerst nog even professionele foto’s gemaakt worden. Dit deden we in de studio, waar broer en zus genoeg ruimte hadden om samen lekker gek te doen. Het allerbelangrijkste aan de shoot is natuurlijk dat de kinderen het naar hun zin hebben!

Babyshoot
Baby fotoshoot studio

Portretfoto’s kinderen

We hebben ook wat leuke foto’s gemaakt van allebei de kinderen apart. De jongste had er weinig moeite mee en binnen vijf minuten hadden we al heel veel leuke foto’s. Ook de grote zus vond het erg leuk om voor de camera te staan.

Fotoshoot meisje studio
Studio fotoshoot
Kindershoot meisje

Even pauze nemen

Na een tijdje hebben we even pauze genomen om een koekje op te eten. We hebben even lekker gezeten en alvast wat foto’s bekeken. Er zaten al veel leuke foto’s bij, maar we zaten nog vol met ideeën dus we wilden snel weer verder! Broer en zus waren er ook weer helemaal klaar voor en we gingen enthousiast weer aan de gang.

Meisjefotoshoot studio
Knuffel studio fotoshoot
Gezellige studio fotoshoot

Liefde vastleggen

Samen knuffelen, een kusje op de wang of dansen. Het is allemaal gebeurd voor de camera! We hebben met zijn allen lekker gedanst op k3, de fotostudio is erg ruim dus er was genoeg ruimte om lekker los te gaan. De knuffels mochten ook toekijken en meehelpen met het maken van de foto’s.

Broer zussenshoot studio
Broer zussenshoot
Broer zus fotoshoot
Babyboy fotoshoot studio
Peuter kleuter fotoshoot studio
Baby portret
Familieshoot studio
Familieshoot jongen meisje

Foto’s van de kindershoot direct bekijken

Toen we klaar waren met het maken van de foto’s, hebben we ze nog even op de laptop bekeken om het resultaat te zien. Er zaten veel leuke foto’s bij. Ze moeten natuurlijk eerst wel nog even bewerkt worden, maar wat zal oma blij worden van de foto’s!

Kinderfoto's uden
Kindershoot studio

Wil jij ook een kinderfotoshoot in de studio?

Als kinderfotograaf is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je goed met de kinderen om kunt gaan. Het is belangrijk dat je weet wanneer ze het wel of niet leuk vinden. Ze moeten zich goed op hun gemak voelen en het moet ook niet teveel op een verplichting lijken. Zolang ze het leuk vinden, komen er vaak leuke, spontane foto’s uit! Dus ik zou zeggen, kom het een keer ervaren en boek een kinderfotoshoot.