Vriendinnengroepsfoto

Vriendinnenfotoshoot vrijgezellenfeest

Wat is het een leuk idee om een aanstaande bruid te verrassen met een vriendinnenfotoshoot! Shannon, de beste vriendin had bedacht om een leuke fotoshoot in de studio te doen. Een gezellige activiteit en hierdoor heeft iedereen later nog leuke herinneringen aan deze dag.

vriendinnenfoto studio zeeland
gekke vriendinnenshoot

Fotoshoot grote groep

Ze kwamen met 13 meiden in de studio, wat een grote gezelligheid was het ineens! Gelukkig heb ik een ruime studio in het dorpje Zeeland (Landerd) waar voldoende ruimte is voor grote groepen. We begonnen met wat drinken en hebben natuurlijk lekker even gekletst. De sfeer zat er meteen al goed in.

Vriendinnenshoot studiofotograaf zeeland
studioshoot
vriendinnenfotograaf zeeland
spontane groepsfoto
groepsfoto studiofotograaf

Gezelligheid

Hierna begonnen we met de fotoshoot. Ik vroeg eerst wie allemaal bij elkaar hoorde, het is natuurlijk leuk om foto’s te hebben van de hele groep, maar het is ook leuk om wat kleinere groepjes te creëren. Uiteindelijk hadden we de vriendinnengroep, collega’s en familie. Ook een foto met alleen de zus en alleen de beste vriendin kon natuurlijk niet missen!

Spontane vrijzellenshoot
Vriendinnenshoot studiofotograaf
Vriendinnenfotoshoot vrijgezellenfeest

Van de hele groep hebben we ook veel grappige foto’s gemaakt, met natuurlijk de aanstaande bruid in het middelpunt. We hebben foto’s waarbij ze omhoog word gehouden, op een andere foto staat ze ondersteboven en op een andere foto hebben ze allemaal de bril verkeerd om. Toen we deze serie hadden gemaakt, besloten we ook even een serie te maken waarin ze haar eigen kleding droeg. Ook wel zo leuk ;)

Studioshoot vrijgezellen

Foto’s vriendinnenfotoshoot vrijgezellenfeest in hoge kwaliteit

Na de vriendinnenfotoshoot laat ik de foto’s op een groot scherm zien aan de meiden. Hierdoor krijgen ze al een goede indruk van de foto’s en als ze iets missen in de serie kunnen we meteen even nieuwe foto’s maken. De meiden waren blij met de foto’s en er werd erg veel gelachen! Hierna ga ik de foto’s nabewerken en stuur ik de foto’s in hoge kwaliteit zonder logo op zodat de meiden er alles mee kunnen doen. Een geslaagde middag!

studiofotograaf vriendinnen
studioshoot zeeland

En zo ging het er aan toe, achter de schermen!