Profielfoto maken Ewijk, Harald

LinkedIn fotoshoot

Via het contactformulier kreeg ik een berichtje van Harald. Hij wilde graag een nieuwe profielfoto laten maken. Vooral de foto’s met een witte achtergrond op mijn website spraken hem aan. Hij woont in Nijmegen dus ik stelde voor om mijn achtergrond en apparatuur mee te nemen. Aangezien hij midden in een verbouwing zat, regelde ik een locatie in Ewijk. Iets eerder dan de afgesproken tijd kwam ik aan, zodat ik alles vast klaar kon zetten. Al vrij snel arriveerde Harald. Tijd voor koffie! Hij vertelde over zijn werk en zijn passies.

Hij is online marketeer en internetondernemer. “Ik houd mij dagelijks bezig met het vraagstuk hoe gevestigde, Nederlandse en internationale merken effectief gebruik kunnen maken van technologie en online marketing om meer resultaten te behalen. Verder ben ik performance coach en haal het beste uit mensen en uit mijzelf.” – Harald.

De koffie was op en ik had een idee wie ik voor mijn camera had; we konden aan de slag! Tussendoor liet ik de foto’s aan Harald zien, zo konden we samen overleggen. Zie hieronder het eindresultaat:

Profielfoto Harald

Profielfoto in de studio

Harald heeft bewust gekozen om de nieuwe profielfoto in de studio te laten maken. De foto’s zijn vrijstaand gemaakt, waardoor hij ze vervolgens overal voor kon gebruiken.Denk aan nieuwsbrieven, banners, flyers etc.

“Ik ben er ontzettend blij mee! Ik zocht een fotograaf voor een goede profielfoto. Een goede profielfoto en website is essentieel om jezelf op een professionele manier in de markt te zetten. Ik zocht een profielfoto met een zakelijke uitstraling. 

Sharon stelt mij op mijn gemak voordat de fotoshoot begint door een gesprekje om elkaar beter te leren kennen. De manier waarop Sharon te werk gaat en tussentijds laat zien welke foto’s zijn gemaakt, houdt je betrokken bij het proces en hiermee doe je het echt samen. Ik zou Sharon zeker bij iedereen aanraden, zeker vanwege de persoonlijke benadering en de kwaliteit van het werk uiteraard.” – Harald