Newborn Fotoshoot Den Bosch

Persoonlijke, lifestyle newborn fotoshoot thuis

Ohh, dit vind ik één van de mooiste fotoshoots om te maken: een persoonlijke newborn fotoshoot bij de mensen thuis. Lekker vertrouwd in de eigen omgeving. Prachtig om te zien wanneer vader z’n zoon optilt, die trots en verliefdheid die je in zijn ogen ziet. En een en al rust en liefde als mama op de bank zit met het kindje in haar armen.

Vandaag mocht ik een newborn fotoshoot verzorgen voor Sophie en Kevin in Den Bosch. Ik was gelijk verliefd op het huis. Wat een prachtig lichtinval. Op de bank dronk ik met Kevin thee, Sophie was Sami nog aan het voeden. Even later kwam ze naar beneden. Sami had volgens mij niet zoveel zin in de newborn fotoshoot, telkens als ik de camera tevoorschijn haalde, deed hij z’n handjes voor z’n gezichtje. ;)

Newborn fotoshoot denbosch sami

Nadat ik wat foto’s in de woonkamer had gemaakt, gingen we naar boven. Ik adviseerde een licht dekbedovertrek op bed te leggen, zodat de newbornfoto’s niet te druk werden. Het draait natuurlijk om het kindje. De ouders en Sami hoefde geen speciale poses aan te nemen, ik fotografeerde puur de liefde voor het kindje.

Newborn fotoshoot denbosch sami 2
Newborn fotoshoot denbosch sami 3

Hoe mooi is het om tijdens de newborn fotoshoot ook foto’s met z’n allen te maken? Dit was de eerste gezinsfoto van dit gezinnetje. Alles ging zo puur en ontspannen. Geen druk, geen ongemakkelijke momenten. Je hoeft alleen maar naar het kindje te kijken…

Newborn fotoshoot denbosch sami 4
Newborn fotoshoot denbosch sami 5

De foto’s van de newborn fotoshoot lever ik trouwens allemaal in hoge resolutie. Dat betekent dat je ze in je mailbox ontvangt in de hoogste kwaliteit, zonder logo erdoor heen.

Newborn fotoshoot denbosch sami 6
Newborn fotoshoot denbosch sami 7

Ik was even met Sophie aan het kletsen toen ik in mijn ooghoek Kevin op bed zag liggen. Hij was heel rustig tegen Sami aan het praten. Zulke momenten zijn mooi om in beeld vast te leggen. We besloten Sami nog even in bad te doen. Daar kan hij altijd zo van genieten!

Newborn fotoshoot denbosch sami 8
Newborn fotoshoot denbosch sami 9