Familie Fotoshoot Ewijk

De voeten in het zand en de haren in de wind. Verhalen delen terwijl je langs het water loopt en naar de boten kijkt. Een plek om tot rust te komen en te genieten van elkaar. En die momenten, die mocht ik vastleggen.

Eerder fotografeerde ik de bruiloft van Moniek & Twan in Ewijk. Inmiddels is het prachtige meisje Maren geboren, dus was het tijd voor een familie fotoshoot. Moniek volgde mij al een tijdje op Facebook en werd enthousiast van de spontane buitenfoto’s, dat wilde ze ook!

Tijdens de familie fotoshoot maak ik foto’s van de hele familie samen, maar ook van de gezinnetjes apart. Die verdeling mogen jullie zelf aangeven.

familie fotoshoot waalstrandje ewijk

Ongedwongen familie fotoshoot Ewijk

Zie je de foto hierboven? Op dat moment wilde ik een foto maken van de drie zussen. Achter mij pakte Twan Maren vast en samen keken ze naar het water. Ze stonden er samen zo mooi bij. Die momenten zijn zo waardevol. Ik probeer tijdens de fotoshoot juist die ogenblikken te fotograferen. De mensen die erop staan zijn zich niet bewust van de camera, waardoor ze volledig zichzelf zijn.

Natuurlijk geef ik ook sturing en aanwijzingen. Bij de foto hier linksonder spelen Maren en Moniek samen. Op sturing van mij, maar het moment van spelen is wel echt. Maren geniet!
De foto links is wel weer zo’n momentje dat het niet geregisseerd is. Toen ik Moniek & Twan samen fotografeerde, zat Maren lachend in het zand. Te mooi om niet te fotograferen!

familiefotoshoot ewijk

familie fotoshoot in ewijk
familiefotoshoot in ewijk
familie fotoshoot ewijk

Spontane familiefoto’s

Elke keer als ik de foto hierboven zie krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Wat hadden de zussen een lol tijdens de familie fotoshoot. Dat vind ik heel belangrijk! Zo heb je naast mooie foto’s samen ook nog een fijne herinnering gemaakt. De foto heb ik trouwens in zwartwit gezet omdat ik dat bij de sfeer vond passen. Het draait hier echt om de emotie.

fotoshoot waalstrandje ewijk

We vonden de familie fotoshoot heel leuk! En we vonden allemaal dat je zelf zo ontspannen bent, dat is echt superfijn! – Moniek

familiefotoshoot waalstrandje
familiefotoshoot
familiefotos waalstrandje ewijk