familie portret

Familiefotoshoot professioneel

Rick en zijn gezin gaan voor een familiefotoshoot in de studio. Iedereen heeft het druk en werkt onregelmatig, waardoor een fotoshoot in de avond ideaal is. In de winter is het al vroeg donker, dus we duiken de fotostudio in.

studio fotoshoot familie

studio shoot zeeland
broers zussenshoot
vader moeder foto
ouders fotoshoot

Tijdens de familiefotoshoot speel ik met de belichting en verschillende achtergronden. In de studio kunnen we gebruik maken van een witte, een zwarte en een grijze achtergrond.

jongen shoot studio

meisje fotoshoot studio zeeland
jongen studioshoot zeeland

Het is leuk om bij een familiefotoshoot in kleinere groepjes op de foto te gaan. Een foto van het hele gezin, een foto van de ouders en een foto van de kinderen alleen, of een foto van de meiden en de jongens apart. Alles kan!

De portretfoto’s worden vaak cadeau gegeven aan de opa’s & oma’s. Ook zijn deze foto’s ideaal voor het gebruik op Social Media.

familieshoot zeeland studio

Ik laat tussendoor altijd even de foto’s zien. Hierdoor weten de mensen wat ze krijgen en kunnen we ook bespreken of het naar je zin is. Wanneer dit niet zo is, kunnen we nog wat anderen dingen proberen! Aan het einde van de shoot laat ik de foto’s ook nog even op groot scherm zien. Dit is handig, omdat we dan meteen een kleine selectie kunnen maken van wat naar je graag wilt hebben. Hierdoor weet ik altijd zeker dat je met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

Uiteindelijk krijg je alle foto’s doorgestuurd, hieruit mag je 20 foto’s kiezen die je in hoge kwaliteit aangeleverd krijgt zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt!

vader zoon fotoshoot

familiefotoshoot professioneel

Foto afdrukken?

Wil jij graag een van de foto’s ophangen in je huis of cadeau doen? Dat kan! Bij mij in de studio hangen alle soorten afdrukmogelijkheden zodat je ze even goed kunt bekijken. Je kunt kiezen uit glas, aluminium, canvas, hout en meer! Wanneer je het materiaal, de maat en de foto hebt gekozen hoef je niks meer te doen! Ik zorg dat de foto word afgedrukt en laat hem bij mij in de studio bezorgen. Vervolgens kijk ik eerst goed na of alles nog goed is, en dan pak ik de foto in en stuur ik je een berichtje dat je hem op kunt komen halen!