bruidsfotografie roermond fotograaf

Bruidsreportage in Roermond, spontane trouwfoto’s

Kennismaken
Een paar maanden geleden ontving ik een berichtje van Inge dat ze op zoek was naar een bruidsfotograaf die een spontane bruidsreportage in Roermond wilde maken. Ze had mijn naam via via doorgekregen en ze vroeg of ik op haar trouwdatum nog beschikbaar was.

bruidsreportage buiten fotograaf

Een paar dagen later ontmoetten we elkaar. We leerden elkaar kennen en al vrij snel merkte ik dat George, de hond, heel erg belangrijk voor ze was. Ik vroeg of er een moment op de dag was dat we ook een foto met hem konden maken. “Hmm, dat is wel moeilijk, maar eigenlijk zou dat wel mooi zijn he?” Terwijl Inge dit tegen Rob zei begon ze steeds meer te stralen. Hier moeten we even over nadenken.

spontane trouwfotos

We bespraken de andere interesses, zodat ik echt persoonlijke trouwfoto’s kon maken. Motorrijden is een grote hobby van Rob en een perfect item voor op de foto. Ze regelde dat een vriend op de dag van de bruiloft de motor reed naar de trouwlocatie, zodat we er enkele foto’s mee konden maken. Verder namen we in grote lijnen de dag door. Ik adviseer altijd om ruime tijd in te plannen om de trouwfoto’s van jullie samen te maken. Dit zijn namelijk de foto’s die je uiteindelijk aan je muur hangt. Ook geef ik tips over de voorbereidingen. We maken namelijk foto’s bij het aanbellen, zorg dan dat de oprit er netjes uitziet en de kliko niet in zicht staat. Met een goed gevoel reed ik weer terug naar huis.

spontane trouwfotograaf stadspark

Wij vonden het een fijn gesprek. Jouw visie past goed met wat wij voor ogen hebben. Je enthousiasme en stijl spreekt ons enorm aan. – Inge & Rob

bruidsreportage in roermond

Loveshoot voor de bruiloft

Inge en Rob gingen beide niet graag op de foto. Ze keken er niet naar uit om de trouwfoto’s te maken. Zonde! Ik wilde daar verandering in brengen en nodigde ze bij mij thuis uit voor een loveshoot. We dronken koffie, namen de details van de bruiloft door en gingen naar het stadspark in Zaltbommel. Lekker wandelen met George en tussendoor maakte ik foto’s. Het voordeel van een loveshoot voor een bruiloft is dat je elkaar leert kennen en alvast went aan de camera. Dan kom je erachter dat het ook heel leuk kan zijn! En nog een voordeel: de foto’s uit de loveshoot kun je gebruiken op je trouwkaart ;)

loveshoot bruiloft denbosch-zaltbommel

Dankjewel Sharon, we hebben er beide een gerust gevoel bij nu. Bedankt voor de loveshoot en de mooie foto’s! – Inge & Rob

Yes! Mijn doel was bereikt. Ik wilde laten ervaren dat je ook spontane foto’s kan maken. Het moet goed voelen en het mag zeker niet als een last worden ervaren. Ik wil dat niemand zich zorgen maakte over de trouwfoto’s.

trouwfotografie roermond 4

DE BRUILOFT!

Jaa, het was zo ver: de bruiloft van Rob & Inge! Oh, ik word daar altijd zo blij van. Zoveel liefde op een dag. En wat een eer dat ik de trouwfoto’s mag verzorgen en de momenten van heel dichtbij mag meemaken. In alle vroegte vertrok ik naar Roermond. Eerst maakte ik foto’s bij Inge, terwijl haar make-up & haren werden gedaan. Vervolgens ging ik met Rob mee op pad. Hij had een afspraak bij ‘Vasco – Haarsnijder & Barbier’. Heel gaaf, hij genoot zichtbaar! Het licht was alleen heel slecht daarbinnen, dus ik had mijn mobiele studio meegenomen. We reden weer terug naar zijn huis om zijn trouwpak aan te trekken. Zijn ouders hielpen hem. Ohh… die trotse blikken van zowel vader als moeder: prachtig!

trouwfotografie roermond aankleden 4

Vervolgens reed ik weer terug naar Inge, om te fotograferen hoe ze haar trouwjurk aandeed. De zenuwen waren voelbaar in de ruimte. Ze stond helemaal klaar en ja hoor, daar ging de bel! Het moment dat ze elkaar die dag voor het eerst zagen was mooi. Vrienden en familie stonden buiten Inge op te wachten. En het was zelfs gelukt dat George hier ook bij kon zijn, dat maakte het moment voor ze compleet.

bruidsfotograaf roermond

Ik ben even de dag aan het herbeleven! Geweldig! Zo blij met jou als trouwfotograaf! Top!!! – Inge

trouwfotograaf roermond sharonwillems

Trouwfoto’s maken

Voor de trouwreportage reden we naar het stadspark. De vriend van Rob stond al klaar met de motor. Wat een geluk hadden we met de zon die zo door de bladeren scheen. Alles was geregeld, dus ze konden volop genieten. Ook tijdens de reportage maak ik spontane foto’s.

spontane trouwfotograaf

Inge en Rob kwamen aan per boot. Vrienden en familie stonden aan de waterkant met witte ballonnen. De lucht was strakblauw. Het was een prachtig gezicht. Ik wilde vanaf de zijkant fotograferen. Aan de rand van de steiger was een dunne houten balk waar ik op kon staan. Voetje voor voetje liep ik zo ver mogelijk naar voren, om tot het mooiste standpunt te komen. Ooh, ik trilde heel erg, ik wilde dit moment op z’n allermooist vastleggen, maar mijn camera mocht echt niet in het water vallen. Pfiew, gelukt. Langzaam liep ik weer terug de kade op. Wat was ik blij dat dit goed was gegaan!

fotograaf bruiloft haven

Bruidsceremonie

Wat een te gekke trouwlocatie, zo aan het water! Alles was mooi aangekleed en iedereen zocht zijn of haar plekje op. Er zat veel humor in en het was alles behalve statisch. Ik vind het juist zo mooi om die emoties vast te leggen, de lachende gezichten, de kleine details. Prachtig om terug te kijken, want als bruidspaar krijg je lang niet alles mee.

spontane trouwfotograaf ceremonie

Sharon heeft met veel overgave en passie onze bruiloft in een prachtige bruidsreportage weten vast te leggen. Ze heeft zich oprecht in ons verdiept en ons voorbereid voor onze mooie dag. Door haar spontaniteit en enthousiaste aanpak weet ze iedereen op zijn mooist te fotograferen. Top gedaan! Groetjes, Rob & Inge te Poel

origineel cadeau bruiloft

Origineel trouwcadeau

De foto van de loveshoot hadden de vrienden van Rob & Inge bij mij opgevraagd. Ze hebben veel foto’s verzameld en daarmee een mooi geheel gemaakt. Hoe origineel? En zo staat iedereen erop!

Diner

Er was bij het diner zelfs een stoel voor mij gereserveerd! Dat waardeer ik heel erg. Ik heb tijdens het diner vooral sfeerfoto’s gemaakt. Niemand staat graag op de foto terwijl hij/zij aan het eten is. Wel is het leuk om achteraf de tafelindeling te kunnen bekijken en de sfeer terug te beleven.

Wat een geslaagde dag! Ik kijk met veel plezier terug op deze bruiloft, bedankt Rob en Inge dat ik hier bij mocht zijn. En het voelt zo goed dat ik aan de verwachtingen heb voldaan. Ik wil dat het bruidspaar écht écht écht trots is op de foto’s.

spontane trouwfotograaf feest

Wil jij ook een spontane bruidsreportage in Roermond?

Stuur even een berichtje. Ik wil jullie graag leren kennen zodat we een bruidsreportage kunnen maken waar je tranen van in je ogen krijgt.

Andere regio?

Ik fotografeer veel in de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven, maar eigenlijk ben ik door het hele land te vinden. Kijk maar naar de bruidsreportage van Rob & Inge. Ze wilden zo graag dat ik hun bruiloft vast zou leggen. Dus kom je niet uit de genoemde regio? Geen probleem, ik nodig je van harte uit in mijn fotostudio om kennis te maken en om inspiratie op te doen. Dan kunnen we kijken of er een klik is en of mijn stijl je aanspreekt.