fotograaf maas en waal

Foto’s website

De huurdersvereniging bestaat uit vrijwilligers die opkomen voor de belangen van zoveel mogelijk huurders. Ze zochten fotograaf maas en waal en kwamen bij mij uit. Leuk!! Ze waren niet enthousiast over de huidige foto’s op hun website en wilden graag nieuwe foto’s laten maken. Foto’s die een indruk geven van de streek en meteen een gevoel uitstralen. Een leuke uitdaging dus!

fotograaf Druten

Maas en Waal

Fotograaf Maas en Waal

Sharon, ik lees hier fotograaf Maas en Waal maar ik zie dat je in het plaatsje Zeeland woont?
Klopt.
Ik ben opgegroeid in het prachtige Maas en Waal en heb daar al veel mooie foto’s mogen maken. Daar is mijn bedrijfje ooit begonnen. Ik heb daar nog veel vrienden, kennissen en opdrachtgevers wonen, dus kom daar regelmatig. En ik ken natuurlijk de mooiste plekjes erg goed ;)

landvanmaasenwaal
fotograaf maasenwaal
fotograaf Horssen

Werkwijze

Om te beginnen ben ik met Cees, de voorzitter, om de tafel gegaan om alle wensen door te spreken. Zo weet ik precies wat er van mij verwacht word. Eerst hebben we samen de huidige website doorgenomen. Ik gaf feedback op de huidige foto’s en andere verbeterpunten. Aan het einde van het gesprek wist ik wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Met deze informatie ben ik de foto’s gaan maken. Het weer is op deze foto’s erg belangrijk, dus ik heb gewacht op een zonnige dag. Ik heb de route uitgestippeld en heb één voor één de dorpen in Maas en Waal gefotografeerd. Vervolgens heb ik de foto’s nabewerkt en digitaal verzonden inclusief een mapje met mijn voorkeur. Tot slot hebben we samen de selectie gemaakt welke foto’s het meest geschikt zijn om op de website te plaatsen.

fotograaf puiflijk

maas en waal fotograaf
land van maas en waal

Een mooie verzameling van prachtige foto’s waaraan je direct het thema herkent. Ik had haar gevraagd om eens naar onze website te kijken om die van foto’s te voorzien waardoor onze huurdersorganisatie herkenbaar is. Dat is helemaal gelukt Sharon. Bedankt. – Cees Langen, Voorzitter

fotograaf Afferden

maasenwaal fotograaf
fotograaf land van maas en waal
Maas&Waal