Loveshoot op locatie

Loveshoot Rick & Annika

Rick en Annika, een verliefd stel. Rick maakt dagelijks veel foto’s met zijn telefoon. Heel veel foto’s hebben ze dus al van elkaar. Alle foto’s staan alleen nog steeds op de telefoon en er zit er geen foto bij die er écht tussenuit springt. Waarop je de liefde ziet die ze voor elkaar hebben. Ze gingen op zoek naar een fotograaf, maar wilde geen stijve foto’s in de studio. Via via kwamen ze in aanraking met mij. Ze wilden graag een loveshoot op locatie in Den Bosch, want dat was handig qua vervoer. De avond van te voren reed ik langs een parkje en toen wist ik het, dit was perfect voor een loveshoot.

We ontmoetten elkaar vroeg in de ochtend in het park. De zon die op de fontein scheen, de bladeren ervoor, een paadje richting het bos, kortom alles was mooi. In het begin moesten Rick en Annika echt wennen aan de camera, maar al snel ging het goed. Ze hadden immers lol met elkaar en we probeerden veel dingen uit. In de verte zagen we wat bootjes liggen. We besloten er heen te lopen en kwamen bij een haventje uit. Dat was heel knus! Ook daar hebben we even foto’s gemaakt. Het was een gezellige ochtend. Tot slot heb ik in de fotostudio de foto’s nabewerkt en digitaal verzonden.

loveshoot denbosch park

Mooie loveshoot op locatie. Zonder haast en erg ongedwongen. Leuke ochtend gehad en het resultaat is ernaar. Niet alleen geposeerde foto’s, maar juist de spontane foto’s geven een prachtig resultaat. Erg blij dat ik voor Sharon heb gekozen!” – Rick

loveshoot op locatie

loveshoot op locatie in park
loveshoot buiten
loveshoot buiten in denbosch

Verschillende achtergronden bij een loveshoot op locatie

Het leuke aan een loveshoot op locatie vind ik dat je kan werken met totaal verschillende achtergronden. Hierdoor krijg je uiteindelijk een gevarieerde fotoserie. Ook is het voor diegene die wordt gefotografeerd makkelijker dan in de studio. Je bent je minder bewust van de camera en kan lekker een stukje wandelen en genieten van de omgeving. Natuurlijk speelt het weer een belangrijke factor. Als het regent wordt de loveshoot kosteloos verzet.

fotograaf loveshoot
fotoshoot loveshoot
loveshoot fotograaf denbosch