Profielfoto Nijmegen José

José wilde graag een nieuwe profielfoto in Nijmegen laten maken. Ze zocht eerst wat op het internet en kwam via via bij mijn site uit. Ik ontving een leuk mailtje dat ze zo onder de indruk was van mijn foto’s. Vorige week heb ik haar opgezocht en kennis gemaakt. Van te voren gaf ze aan dat ze niet graag op de foto gaat. Dat geeft niet. Ik neem de tijd dus je hoeft je niet opgejaagd te voelen. We hebben lekker een stukje door Nijmegen gewandeld en tussendoor heb ik haar gefotografeerd. De foto’s hebben we vervolgens samen besproken, zodat José aan kon geven wat ze mooi vond. Zo weet ik zeker dat ze er 100% tevreden over is. Dat vind ik namelijk erg belangrijk. Kortom, het was een gezellige én geslaagde ochtend.

profielfoto nijmegen

Ha, ik ben helemaal blij mee met mijn nieuwe profielfoto!! Dankjewel voor je moeite Sharon! – José

profielfoto in nijmegen
profielfoto in nijmegen 2
profielfoto maken in nijmegen

Profielfoto Nijmegen op locatie

José wilde graag een profielfoto buiten laten maken. Ofwel, de locatie is erg belangrijk. Een tip die ik je mee kan geven als jij ook een nieuwe profielfoto wilt laten maken: bedenk eerst wat je uit wilt stralen en welke locatie daar het best bij past. José wilde een vrolijke foto in de natuur. Ze woont vlakbij een mooi groen gebied, dus daar liepen we samen heen. Het is belangrijk dat er geen storende elementen op je profielfoto staan.

Profielfoto kleur of in zwartwit

Als je naar de foto’s hierboven kijkt, vind je dan de foto’s in kleur of in zwartwit spreken? Wanneer ik denk dat de foto’s ook mooi zijn in zwartwit bespreken we dit ook. Vaak als je ze beide ziet weet je meteen wat je mooier vind.