Familieshoot Nijmegen

Opa en oma kregen een familieshoot Nijmegen met kinderen en kleinkinderen cadeau. Superleuk! En wat een geluk, want het zonnetje scheen. Iedereen had er zin in.

Foto’s in het Kronenburgpark

Van te voren hadden we even gebeld om de details te bespreken. Ik gaf ze kledingadvies en we besproken de fotolocatie. Als eerste dacht de familie aan de rand van de Waalhaven. Die achtergrond was heel druk: veel storende borden, masten en palen. Om de hoek lag het Kronenburgpark. Een mooi groen park. Ik vertelde over de mogelijkheden daar en de familie werd gelijk enthousiast.

Voorafgaand aan de familieshoot hadden de ouders al aangegeven dat ze speelse foto’s het leukst vonden. Nou, dat komt wel goed! Ik pak tussendoor de spontane momenten en geef sturing waar nodig. Voor de kinderen was het lekker rennen en spelen in het park. En wat deden ze het leuk, echte modelletjes. Kijk maar ;)

Natuurlijk maken we naast de familiefoto’s samen ook foto’s individueel en in de gewenste groepjes. Zo gaat iedereen naar huis met de foto’s die hij of zij wilt hebben.

Familieshoot Nijmegen

Wat was het een leuke familieshoot. Iedereen kwam echt los waardoor de foto’s ook speels zijn geworden. – Nicole