Vriendinnen fotoshoot Uden

Uniek cadeau voor vriendinnen

Een paar weken geleden werd ik opgebeld door een man die zijn vrouw graag wilde verrassen met een vriendinnen fotoshoot. Twee keer per jaar gaat zijn vrouw een dagje weg met de vaste vriendinnengroep en hij wilde daarom iets speciaals voor ze regelen. We spraken mijn manier van werken door en hij werd meteen enthousiast. Ik hield de datum bezet en een paar dagen voor de fotoshoot zouden we nog contact hebben om alle details door te spreken. De weersverwachtingen waren niet heel goed, als het maar droog bleef…

Vriendinnen fotoshoot Uden als verrassing

De vriendinnen zouden elkaar zien in een restaurant in Uden. Ik was iets eerder al naar binnen gegaan, zodat ik ze goed in de gaten kon houden. Nou ze waren niet te missen, kletsend kwamen ze namelijk binnen. De sfeer zat er al goed in! Ze bestelden een drankje en opeens haalt een vrouw oude foto’s uit haar tas. Herinneringen van vroeger werden opgehaald. Dit was het perfecte moment om ze aan te spreken! Ik liep naar de tafel toe en sprak de dames aan. Ze keken in eerste instantie heel verbaasd, maar al snel verscheen er een grote glimlach.

Fotoshoot Uden 1

Kennismaken

Ik sloot me bij de groep aan om kennis te maken. Iedereen dronk zijn drankje op en we vertrokken naar buiten. Wauw, ze hadden het perfecte weekend uitgekozen voor een mooie herfst vriendinnen fotoshoot, wat een prachtige kleuren! En wat hadden ze het gezellig samen. We liepen naar buiten en alles ging daarna eigenlijk vanzelf. Er waren leuke plekjes genoeg en daarnaast was iedereen op z’n gemak.

fotograaf uden vriendinnenfotoshoot
vriendinnenfotoshoot uden fotograaf

Foto’s vriendinnen fotoshoot in hoge resolutie

Na de vriendinnen fotoshoot stuur ik de foto’s in lage resolutie door. De meiden mogen zelf de selectie maken welke foto’s zij in hoge resolutie willen ontvangen. Ik bewerk ze professioneel na en ik stuur de foto’s tot slot zonder logo door.

vriendinnen foto's uden

vriendinnen foto's in uden
Fotoshoot Uden vriendinnen
vriendinnenfoto's uden
vriendinnen shoot uden

Wij vinden allemaal de foto’s heel erg mooi! Het was door middel van jouw manier van werken ook erg leuk om op de foto te gaan. – Elly

vriendinnenshoot uden

vriendinnenfotoshoot uden
vriendinnen fotoshoot uden