Fotograaf Ewijk – 25 jarig huwelijk

Wim en Teuny zijn 25 jaar getrouwd en dat wilden ze graag vieren. Iedereen was op z’n mooist. Extra leuk om voor aanvang van het feest een familie fotoshoot te doen. Ze maakte een prachtige entree door middel van een mooie paardenkoets. Vervolgens fotografeerde ik het gezin samen. Tot slot maakte ik van iedereen een portret. Ook de details werden vastgelegd.

Van de foto’s die tijdens de familie fotoshoot zijn gemaakt, maakte ik een bedankkaartje. Tussendoor heb ik een selectie gemaakt en deze aan Wim & Teuny laten zien. Samen hebben we de foto voor het kaartje gekozen. Ik heb tijdens het feest het kaartje ontworpen en ben tussentijds op en neer naar de drukkerij gereden. Zo konden ze na afloop alle gasten een mooi kaartje mee naar huis geven.

fotograaf ewijk
fotograaf ewijk 1
fotograaf ewijk 2
slot doddendael ewijk
fotograaf ewijk slot doddendael

Via Google ‘Fotograaf Ewijk’ kwam ik op de mooie website van Sharon Willems terecht. De stijl sprak mij aan en ik heb daarom meteen gebeld om te kijken of ze vrij was op onze trouwdag. Dat was ze en ik maakte meteen een afspraak. Ze vroeg naar de details en toonde belangstelling. Ik kijk daarom positief terug. Wij hebben enorm genoten van ons 25-jarig huwelijksjubileum. De foto’s van Sharon zijn het bewijs! Erg bedankt. Elke dag kijken wij nog naar de “foto als dankbetuiging”. Kortom, helemaal top! – Wim en Teuny

slot doddendael ewijk fotograaf

Alle gasten op de foto voor Slot Doddendael

Niet alleen de familie mocht in de koets, maar ook alle gasten. Bij aankomst werd iedereen eerst op de foto gezet. Uiteraard op de rode loper bij Slot Doddendael. Extra leuk voor het bruidspaar wanneer je over een aantal jaar deze foto’s terugkijkt. Zo herbeleef je de dag weer.

slot doddendael ewijk fotograaf 1