Profielfotoshoot in de studio

Voor zijn werk had John een professionele foto nodig. En nu hij toch voor een profielfotoshoot in de studio was, wilde hij meteen mooie foto’s voor zichzelf hebben. Eigenlijk had hij geen idee wat hij moest verwachten, vertelde hij me na afloop. Maar al snel leek hij zich op zijn gemak te voelen.

zakelijk portret in studio

Profielfotoshoot met verschillende achtergronden

Wanneer iemand een setje foto’s uitkiest voor diverse social media, is het natuurlijk leuk, wanneer deze foto’s niet op elkaar lijken. Daarom fotografeer ik voor een witte, grijze en een zwarte achtergrond. Het leuke is dat veel mensen, zo ook John, zich niet kunnen voorstellen dat bijvoorbeeld een zwarte achtergrond ook heel mooi kan zijn. Wanneer zij het resultaat dan te zien krijgen, zie ik vaak dat ze inderdaad van elke achtergrondkleur wel een foto uitzoeken.

linkedin fotograaf

portret met grijze achtergrond

Iedereen heeft een andere smaak

Gedurende de profielfotoshoot adviseer ik diverse houdingen aan te nemen. Soms heeft iemand zelf een ander idee. Dat mag natuurlijk ook. Er kan ook gewisseld worden van kleding. Tijdens de fotoshoot laat ik foto’s zien aan een klant, zodat eerlijk verteld kan worden wat wel en niet mooi gevonden wordt. Iedereen heeft een andere smaak. Soms maken we wat extra foto’s. Ik vind het belangrijk dat je op de foto staat zoals je bent. Dus wees vooral eerlijk, dan maken we er samen iets moois van.

Profielfotoshoot in de studio aanvragen

Ben jij ook toe aan een nieuwe profielfoto? Of heb jij een mooie foto nodig voor je werk of voor je CV? Schroom niet en stuur een berichtje, dan help ik je.