Loveshoot in de natuur

Jelmer gaf zijn vriendin een loveshoot in de natuur voor haar verjaardag, leuk! Ze wilden dit graag in de zomer doen, omdat de natuur dan zo mooi is. Daarom spraken we op een zonnige dag in juni af bij de bedafse bergen in Uden.

loveshoot in de natuur

Loveshoot buiten

Samen liepen we door de mooie natuur heen. Ik vroeg aan ze wat ze graag zouden willen. Ze wilden graag spontane, leuke foto’s. Niet te klef maar wel leuk samen. Ik vroeg ze of ze door het zand wilden rennen, rollen en liggen en gelukkig vonden ze dat helemaal geen probleem. Dat levert namelijk die leuke spontane foto’s op!

Portretfoto’s

De vriendin van Jelmer vertelde dat ze druk bezig waren met zijn cv, aangezien hij bijna af zou studeren. ‘Zou je daar misschien een leuke profielfoto voor willen maken?’ Natuurlijk. Op de mooiste plekken heb ik van ze allebei wat leuke portretfoto’s gemaakt, zodat ze die kunnen gebruiken voor social media.

portretfoto voor cv

portretfoto in de natuur

Nabewerking van de foto’s

Na de fotoshoot bewerk ik alle goede foto’s zodat de belichting mooi is. Foto’s waarbij de ogen dicht zijn haal ik weg, maar de rest stuur ik naar je door in lage kwaliteit. Hiermee kun je zelf kiezen welke 20 foto’s jij het mooiste vindt. Kun je er geen 20 uitkiezen? Foto’s kun je altijd bijbestellen.

De foto’s worden bewerkt in kleur, en foto’s die mooi zijn in zwart/wit krijg je er ook bij. Wil jij een andere foto zwart/wit? Dat kan altijd!

liefdesfoto tussen de heide

Waarom een loveshoot?

Een loveshoot heeft veel doeleinden. Voor valentijnsdag, voor een jubilieum of een verjaardag! Maar ook is het handig voor als je gaat trouwen. Veel stelletjes komen bij mij voor een loveshoot, zodat ze een beetje kunnen wennen aan de camera voor hun grote dag!

Een loveshoot in de natuur kan, maar in de fotostudio kan natuurlijk ook. Wat jullie het leukste vinden.

spontane portretfoto