newborn fotograaf

Newbornfotograaf thuis

Marloes zocht een professionele newbornfotograaf voor een fotoshoot bij haar thuis.
We spraken in het weekend af, zodat haar man en haar oudere dochter ook thuis waren. Het is natuurlijk ook leuk om meteen foto’s te maken van het gezinnetje compleet!

gezin newborn fotoshoot
gezin pasgeboren baby fotoshoot

Newbornfoto’s voetjes en handjes

Tijdens de newbornshoot heb ik niet alleen foto’s gemaakt van het kindje alleen, maar ook heb ik foto’s gemaakt van het zusje erbij, de ouders en het hele gezinnetje. Leuk voor iedereen later! Ook maak ik altijd foto’s van de voetjes en/of handjes. Later vergeet je snel dat die ooit zo klein zijn geweest!

newborn shoot aan huis
fotograaf aan huis
zussen newborn
pasgeboren baby fotograaf

Voorbereiding newbornfotograaf aan huis

Ik vraag altijd even of je een uurtje voordat ik kom de verwarming lekker hoog wilt zetten. Hierdoor wordt een baby vaak slaperig en tegen de tijd dat ik er dan ben slapen ze vaak. Hierdoor weten we haast zeker dat we ook foto’s van het kindje met de ogen dicht kunnen maken! Ook is het handig als het kindje net voor de newbornshoot de voeding heeft gekregen, zodat ze het langer volhouden.

In de meeste gevallen maak ik de foto’s op de grote slaapkamer. Het is dan handig om alvast de nachtkastjes leeg te maken en de dekens van het bed af te halen. Zo kunnen we meteen beginnen. Voor de foto’s creëer je zo een fotostudio aan huis.

mama kind shoot
papa kind fotoshoot
baby fotograaf

Of de newbornshoot nou bij jou thuis is of bij mij in de studio, ik zorg er altijd voor dat ik meerdere kleedjes bij heb zodat we een keuze hebben of kunnen wisselen.

gezin newborn thuis fotograaf

familie newborn
fotoshoot pasgeboren baby

Wil jij ook een newbornfotograaf thuis? Of wil je liever naar de fotostudio komen? Stuur een berichtje en ik help je graag.