vriendinnenfotograaf

Spontane vriendinnenshoot in Uden

Fabienne wilde graag een spontane vriendinnenshoot in Uden. Voor veel leerlingen was het de laatste schooldag. Hoe leuk is het om de vakantie te beginnen met een fotoshoot?

De meiden wilden heel graag hun vriendschap vast laten leggen. Het was mooi weer dus hebben we lekker buiten in de natuur foto’s gemaakt. Als je terugkijkt naar de foto’s krijg je meteen een zomergevoel.

professionele foto's vriendinnen

We hebben verschillende foto’s gemaakt: natuurlijk leuke foto’s met z’n allen, maar ook in kleine groepjes. Iedereen mocht zeggen met wie ze op de foto wilden. Toen we eenmaal bezig waren werd iedereen enthousiast en kregen ze de smaak te pakken!

Ik vind het leuk om te zien dat de 7 meiden totaal verschillend waren en toch een ding gemeen hebben: de vriendschap voor elkaar! En die hebben we vastgelegd tijdens deze vriendinnenshoot.

De vriendschap die ze hebben is ook terug te zien in de foto’s. Het was een gezellige ochtend!

zomershoot op locatie

Tevreden met de vriendinnenfoto’s

Tussendoor hebben we nog een keer van kleding gewisseld zodat je verschillende foto’s krijgt en kan kiezen welke foto’s jij het mooiste vindt.

Tijdens de spontane vriendinnenshoot laat ik altijd de foto’s zien. Zo kun je aangeven of je blij bent met hoe je haar zit, hoe je kijkt, noem maar op. Wil je het anders? Geen probleem!

Zo weet ik zeker dat je naar huis gaat met foto’s waar je helemaal blij mee bent.

origineel meidenuitje in de natuur

Origineel vriendinnenuitje

Deze middag is niet alleen een middag waar je een fotoshoot hebt maar het is ook een origineel vriendinnenuitje. Je hebt een hele leuke middag waar je altijd aan terug kunt denken met de foto’s die er gemaakt zijn. Veel mensen vinden het in het begin ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar dat probeer ik te voorkomen door je dingen te laten doen. Hiermee doorbreek je de spanning en wordt het een middag van gezellig samen zijn met je vriendinnen. Je vergeet al snel de camera en voelt je op je gemak.

spontane vriendinnenshoot

spontane fotografie op locatie