Cake smash fotoshoot in studio

De 1ste verjaardag van je kleintje vieren met een cake smash fotoshoot in de studio. Hoe leuk is dat?

Deze keer was het Sofie die haar 1ste verjaardag bij mij kwam vieren. Ik had voor de cake smash de studio lekker verwarmd en versierd. Er hingen slingers van Nijntje en zelfs een grote roze knuffel Nijntje. Ook lagen er mooie roze ballonen en een bord waar de naam van Sofie op stond samen met haar leeftijd. Dit maakt het extra persoonlijk.

nijntje cake smash fotograaf

Sofie kwam aan in een schattig jurkje. Wat zag ze er mooi uit! Sofie was meteen enthousiast alleen wist ze niet zo goed wat ze moest doen met die mooie taart die voor haar stond. Dat was na 5 minuten wel anders. Ze had de taart al in haar hand en ging er lekker mee spelen.

cake smash taart fotoshoot

We hebben spelletjes gedaan en lekker mee gezongen op de muziek die ik had opgezet. Met de Nijntje muziek op de achtergrond was het een groot feest.

cake smash decoratie fotostudio

Sofie vond het geweldig, zo leuk om te zien hoe ze aan het genieten was. Die grote glimlach ging niet meer van haar gezichtje af en ze bleef maar spelen met de taart. Alles zat onder: de hele studiovloer en haar mooie jurkje.

meisjes cake smash
cake smash shoot zeeland

Ik heb mooie foto’s kunnen maken van Sofie met haar brede glimlach. Halverwege de shoot vond Sofie het niet meer zo leuk. We hebben alles schoon gemaakt en van outfit gewisseld. Ik heb toen nog een paar foto’s gemaakt van Sofie met de taart maar natuurlijk ook een paar foto’s samen met papa en mama.

uitnodiging eerste verjaardag foto

Wil jij ook graag een cake smash fotoshoot in de studio?

Kies je een hele fotostudio versierd of ga je voor basic? De keuze is aan jou zelf. Het wordt toch wel een feestje!