Portretfoto’s met hond

Tom wilde graag portretfoto’s met zijn hond. Hij houdt niet zo om op de foto te gaan, dus ideaal als je dat kan combineren met prachtige foto’s van je viervoeter.

We begonnen met de portretfoto’s van Tom zelf. Ik fotografeerde verschillende houdingen op verschillende achtergronden, zodat je serie lekker divers wordt. Tussendoor laat ik de foto’s zien zodat je zelf kunt aangeven wat jou aanspreekt en waar je jezelf in herkent.

linkedin fotoshoot in studio
portretfoto met zwarte achtergrond
portretfoto in de studio

Kledingtips portretfoto’s

Bij portretfoto’s is het belangrijk dat je bewust nadenkt over de kleding die je aantrekt. Meestal worden deze foto’s voor zakelijke doeleinden gebruikt. Hoe wil jij jezelf presenteren? Wat wil jij uitstralen?

Ik adviseer altijd om geen seizoensgebonden kleding aan te doen. Let ook op je hals. Bij bijvoorbeeld een coltrui verdwijnt deze helemaal.

Twijfel je? Je kunt ook een extra setje meenemen, dan help ik je.

Ik maak veel verschillende portretfoto’s zodat je kunt kiezen en aan het einde van de shoot blij de deur uit kunt lopen.

Nu de portretfoto’s van Tom alleen erop zitten, is het leuk om ook wat foto’s samen te maken. En kijk nou wat een schatje erbij komt!

profielfoto met hond

Hond in fotostudio

Kan de hond wel in de studio? Zeker weten! Ik beschik over een ruime studio, dus er is plek genoeg. De studio is afgesloten dus de hond kan de ruimte niet verlaten. Portretfoto’s in de fotostudio heeft als voordeel dat er voor de hond geen verdere afleiding is. Zo worden ze snel rustig en gaan ze lekker liggen. Dat is natuurlijk mooi in beeld: een relaxte hond!

portretfoto van de hond
mooie honden foto

Wil jij ook portretfoto’s met hond? Of alleen mooie foto’s van je hond alleen? Of alleen foto’s van jezelf, dat kan natuurlijk ook. Stuur maar een berichtje of vul het contactformulier in, dan help ik je.