Social Media fotograaf

Diana was op zoek naar een social media fotograaf en kwam via via bij mij uit. In mijn studio maakten we kennis en vol passie liet ze haar producten zien. Haar bedrijf liep goed en zelf had ze geen tijd meer voor social media, of ik haar kon helpen. Leuk! Eigenlijk had ze één foto met spoed nodig, dus die heb ik gelijk gemaakt en bewerkt. Zo stond diezelfde dag de foto nog op haar kanaal.

professionele social media fotografie
fotograaf instagram
fotograaf professioneel instagram
professionele instagram bedrijven
fotograaf armbanden
fotograaf voor instagram

Hoe ga ik te werk?

Na de kennismaking wist ik goed welke sfeer bij Diana en het bedrijf past. Ik begon met fotograferen en liet tussendoor de foto’s zien. Zo kon ze precies aangeven waar ze blij van werd. Uiteindelijk ontvang je dus een serie waar je helemaal achter staat.

fotograaf social media fotografie
instagram fotografie
social media fotograaf

Fotograaf Instagram

Deze foto’s heb ik in series geschoten. Allemaal vierkant, zodat ze direct op Instagram geplaatst kunnen worden. Ook houd ik er al rekening mee dat er 3 foto’s naast elkaar komen. Deze 3 foto’s zijn allemaal in dezelfde stijl gemaakt, waardoor er rust op de pagina ontstaat.

professionele social media fotograaf-brabant
social media fotograaf brabant
social media fotograaf nijmegen
fotografie armbanden
fotograaf social media
professionele fotograaf social-media

Jouw productfoto presteert 85 procent beter dan mijn vorige berichten. So mission accompliced! Bedankt.

Dit berichtje ontving ik de volgende dag. Daar doe ik het allemaal voor! Ben jij ook op zoek naar een social media fotograaf en wil je graag mooie productfoto’s hebben? Neem even contact op en ik denk graag met jou mee.