fotograaf zwanger newborn fotoshoot

Zwanger en newborn fotoshoot

Lisa wilde graag een zwanger en newborn fotoshoot boeken. Ze was voor het eerst zwanger en dat is natuurlijk heel bijzonder om vast te leggen. We ontmoetten elkaar in Uden, zodat ik een zwangerschapsfotoshoot op locatie kon maken. Het weer was prachtig en de zandvlakte was helemaal verlaten. Ideale omstandigheden dus.

zwangerschapsshoot en newbornshoot

zwangerschapsfotoshoot en newbornshoot

Het leuke aan een zwangerschapsfotoshoot buiten vind ik dat je gebruik kunt maken van het mooie zonlicht en de natuur. We kunnen gewoon een stukje gaan wandelen en tussendoor zie ik de plekjes, of word ik geïnspireerd door het licht en zo ontstaan de foto’s vanzelf.

fotograaf zwanger newborn
fotograaf zwangerschapsfotoshoot newborn fotoshoot

zwangerschapsfotograaf newbornshoot

Relaxte fotoshoot

De zwangerschapsfotoshoot zelf verliep heel soepel. Denny en Lisa waren heel relaxt en straalden uit dat ze leuk vonden. Er was meteen een klik. In een korte tijd hadden we een mooie serie geschoten. Daarna bleven we nog even kletsen. Ze vertelden over hun leven, de babykamer en alle veranderingen die komen gaan. We maakten meteen een afspraak voor de newbornfotoshoot. Leuk!

zwangerschapsfotoshoot buiten combi newborn
fotograaf zwanger newborn buiten
fotograaf zwangerschapsfotoshoot

Newborn fotoshoot thuis

Veel eerder dan verwacht kreeg ik van Denny een berichtje dat hun zoon Liam was geboren. Enkele dagen later zocht ik ze op voor de newborn fotoshoot thuis. En daar lag ie dan, de kleine prachtige Liam.

newbornshoot thuis
newborn fotograaf aan huis

newborn fotograaf aan huis
newbornshoot thuis met zwangerschapsshoot

De liefde die de ouders voor het kindje hebben vind ik zo mooi om vast te leggen tijdens de newborn fotoshoot. Ze hoeven daar ook niks voor te doen, dat ontstaat allemaal vanzelf.

stoere newbornshoot
new born fotograaf
newborn fotoshoot met ouders

Fotoshoot met fotoalbum

Het is zo zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Lisa en Denny kozen voor het een newbornfotoshoot met fotoalbum. Ik heb de tijd genomen om een mooi album te ontwerpen waar de foto’s helemaal tot hun recht komen. Het is een 20 x 20 cm album geworden, zodat ze het album overal mee naar toe kunnen nemen. Je wilt dit natuurlijk graag showen!

zwangerschapsfotoshoot met fotoalbum
zwanger newborn album
newbornshoot met album
newbornshoot album
newbornfotoshootdrukwerk
newborn fotoshoot met album
newborn fotoshoot album
fotoshoot met album
professioneel foto album
professionele fotograaf met album
professioneel fotoalbum

Het mooiste aan dit album vind ik de kwaliteit. Het zijn stevige pagina’s en de kleuren komen prachtig naar voren. Daarnaast valt het album helemaal open, waardoor de foto’s over twee pagina’s door kunnen lopen. Eigenlijk moet je het album eens komen voelen, dan ben je al overtuigd!