bruidsfotografie nijmegen kasteel

Bruidsfotograaf Nijmegen

Kees & Madelon zochten een bruidsfotograaf Nijmegen. Ik heb ze leren kennen op de bruiloft van mijn broer, die ik ook mocht fotograferen. Nu, een aantal jaar later, is het hun dag. Ze waren al enthousiast over de foto’s die ze gezien hadden, maar na het kennismakingsgesprek waren ze overtuigd. Leuk, ik heb er zin in! De weersverwachtingen waren niet goed, dus het was tot het laatste moment spannend. We hadden niks te klagen, het weer was fantastisch.

professionele fotograaf bruiloft-nijmegen
bruidsreportage nijmegen
bruidsreportage nijmegen fotograaf

Mijn dag begon bij Kees thuis. Zijn ouders waren aanwezig bij het aankleed-moment. Dat adviseer ik altijd van te voren. Er ontstaan dan zulke mooie momenten.

originele trouwfoto's aankleden
originele trouwfoto's

Daarna reed ik door naar Madelon. Het was maar een paar minuten rijden. Wanneer dat niet het geval is werk ik met een andere fotograaf samen. Zo kunnen we alle momenten bij zowel de bruid als de bruidegom vastleggen.

bruidsfotograaf bemmel
bemmel bruidsfotograaf
bemmel bruidsfotograaf nijmegen

Het ophaal-moment was heel intiem. Kees stond met zijn rug naar Madelon toe, terwijl de ouders een haag om ze heen vormden. Hij draaide om en kreeg tranen in zijn ogen toen hij naar zijn aanstaande keek. Iedereen was muisstil. Langzaam liepen ze naar elkaar toe. Het geluk straalde er vanaf. De ogen begonnen ook te prikkelen bij de familie. Prachtig!

bruidsfotograaf in nijmegen
emotionele trouwfoto's

Als bruidsfotograaf Nijmegen ken ik de plekjes hier in de regio goed. We besloten om eerst in Bemmel foto’s te maken voordat we doorreden naar het kasteel in Doornenburg. Toen de auto eenmaal wilde starten konden we aan de slag. Tussendoor hebben we naast romantische, spontane foto’s ook wat grappige foto’s geschoten.

grappige bruiloftfoto's
fotograaf nijmegen kasteel
spontane bruidsfotograaf nijmegen
trouwfoto kleur en zwartwit

trouwfotograaf kasteel doornenburg
foto trouwauto
trouwen kasteel doornenburg-fotograaf
bemmel fotograaf
spontane bruidsfotografie
professionele foto's bruiloft
fotograaf bruiloft nijmegen
professionele bruidsfotograaf nijmegen

Bruidsfoto’s maken in kasteel

Waarom zouden we foto’s binnen maken als we ook buiten kunnen zijn? Zeker waar, maar we mochten het kasteel in en dan is het echt de moeite waard! Je kunt daar namelijk heel mooi met licht spelen. We hadden de fotoshoot ruim ingepland, dus naast de foto’s buiten konden we ook totaal verschillende foto’s maken binnen in het kasteel.

bruidsfotograaf kasteel nijmegen
bruidsfotograaf kasteel binnen

Leuke foto’s met de daggasten

Natuurlijk maken we ook foto’s met de daggasten. Vaak zijn ouders daar ontzettend blij mee. Toch vind ik het ook altijd leuk om een spontane foto’s met de mannen en vrouwen te maken. Ook Madelon en Kees waren daarvoor in!

grappige bruiloft foto's
bruidsfoto kleur in zwartwitfoto-
trouwfoto's kasteel

trouwfotografie auto