trouwfotograaf druten
bruidsfotograaf in druten

Trouwfotograaf Druten

Mireille & Dennis heb ik al jaren geleden voor mijn camera had voor een loveshoot. De foto’s stralen nog steeds op hun Social Media kanalen en hangen thuis. Ze zijn er blij mee dus! Nu gaan ze trouwen en stuurden ze me weer een berichtje. Wat leuk! Ik nodigde ze uit in mijn fotostudio en we namen hun dag door. Ik gaf ze verschillende tips. Ze gingen met een boekje vol aantekeningen weer naar huis. De maanden daarna hadden we af en toe contact. Toen alles geregeld eenmaal geregeld was kon het aftellen beginnen.

bruidsfotografie maas en waal

details bruidegom
fotograaf druten

Mijn dag als trouwfotograaf Druten begon bij Dennis thuis. Het was vroeg op de ochtend maar nu al heet. De spanning was voelbaar. Nu ging het echt gebeuren!

professionele trouwfotografie

Echte emoties

Oh, ik ben gek op de foto’s die in de ochtend gemaakt worden. Het mooiste is natuurlijk als je dat moment deelt met mensen die dichtbij je staan, denk aan ouders, broers, zussen en/of vriendinnen. Bij Dennis was zijn vader erbij om hem te helpen. Zijn blik, prachtig!

trouwen in druten fotograaf
bruidsfotograaf bruid druten
fotograaf bruiloft druten

Ze schoten vol toen Mireille in haar jurk binnen kwam lopen. Het mooiste aan deze bruidsfoto’s vind ik dat ze allemaal ongeposeerd zijn. Iedereen zat in het moment en vergeet eigenlijk dat ik met een camera in dezelfde ruimte ben. En ja, dat is ook de bedoeling.

professionele trouwfotografie druten

Voor de foto hieronder ben ik achter de auto gaan staan zodat deze nog half in beed kwam, onscherp. Je ziet nog het bruidsboeket maar je ogen worden getrokken naar Dennis & Mireille, vol in het zonnetje. Deze foto maakte ik net na het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen.

professionele fotograaf bruiloft

Trouwfoto’s maken bij de Tuinen van Appeltern

Voor de trouwfotoshoot reden we naar de Tuinen van Appeltern. Een prachtige locatie met veel mooie plekken.

bruidsreportage tuinen van appeltern

fotoshoot tuinen van appeltern
trouwfotografie tuinen van appeltern

Vier handen op 1 buik

Hij sloeg liefdevol zijn handen om haar middel. Zij hield het bruidsboeket vast. Ook die close up foto’s zeggen veel. Zeker in combinatie met de andere foto’s vormt het samen een mooi geheel.

trouwfoto's maken op de dijk
bruiloft fotografie
trouwen fotograaf
trouwfoto's closeup
trouwfotoshoot met hond

Haha, Storm kroop onder de trouwjurk van Mireille en kwam net met zijn kopje er onderuit.

bruiloft met dieren

spontane trouwfotograaf druten
trouwlocatie bruidsfotoshoot
professionele trouwfotograaf in druten

Trouwen in Druten

De ceremonie van Mireille en Dennis vond plaats bij het gemeentehuis in Druten. De vrienden en familie stonden al klaar toen ze in de stoere Jeep kwamen aanrijden.

spontane bruidsfotograaf

bruidsfotograaf maas en waal
trouwfotografie maas en waal
trouwen gemeentehuis druten-fotograaf
spontane bruidsfotograaf gemeentehuis-druten

De ceremonie zelf was heel luchtig en er werd veel gelachen. Er hing een fijne sfeer en dat zie je terug in de foto’s. Ik vind het ook altijd mooi om close-up foto’s te maken van de gasten, die zichtbaar genieten. Dat is later ook leuk voor het bruidspaar. Er gaat namelijk zo veel langs je heen op zo’n dag!

trouw fotograaf

fotograaf druten professioneel
fotografie in de kerk
trouwfotograaf kerkdienst
bruidsfotografie zwartwit
foto's trouwfeest
bruidstaart aansnijden fotograaf
fotograaf bruidsfeest druten

Na een prachtige dag was het tijd voor de openingsdans. Ze begonnen heel langzaam. Opeens sloeg de muziek om en gingen ze vrolijk dansen. Erg leuk! Na de openingsdans fotografeer ik vaak nog een half uurtje de sfeer en dan zit mijn werk erop.

professionele fotograaf trouwfeest

Dit moment was perfect. Het licht viel zacht over het water en vormde hun silhouetten. Ze hadden plezier en genoten van het kleine momentje samen. Mireille en Dennis, het was een prachtige dag en alles was tot in de puntjes verzorgd. Vergeet niet af en toe de foto’s erbij te pakken en na te genieten.

professionele trouwfotograaf druten

Trouwfotograaf Druten gezocht?

Ga jij in de omgeving van Druten trouwen en zoek je nog een trouwfotograaf? Stuur even een berichtje en ik kijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Jullie zijn van harte welkom in de fotostudio om door de trouwalbums te bladeren en jullie wensen door te geven. Ik denk graag met jullie mee en maak spontane trouwfoto’s. Je zult niet merken dat ik de hele dag aanwezig ben, maar heb wel alles vastgelegd. Van de belangrijke momenten tot de kleinste details. Het terugkijken van de trouwfoto’s is ook goud waard. Soms gebeurt dat zelfs met tranen in de ogen.