loveshoot locatie buiten in den bosch

Loveshoot op locatie in Den Bosch

Net voor Valentijnsdag plaatste ik een berichtje op Facebook: hoe leuk is het om je partner te verrassen met een loveshoot op locatie in Den Bosch? Mireille zag het en reageerde meteen. Dat wilde ze! Ik vroeg of ze een klein tekstje kon sturen, dan maakte ik een persoonlijke cadeaubon voor haar. Direct kreeg ik berichtje terug dat ze verrast was door de cadeaubon en niet kon wachten tot Valentijnsdag om het te geven. Dennis vond het een prachtig cadeau en nog geen week later ontmoetten we elkaar.

loveshoot locatie denbosch
loveshoot locatie den bosch
loveshoot locatie in denbosch

Genieten tijdens de loveshoot

Verliefd liepen ze over de brug. De zon kwam achter de wolken vandaan en zorgde voor prachtig licht en mooie schaduwen. Naast dat het gezellig was vond ik het ook mooi om te zien hoe ze naar elkaar keken. Kortom, ze vergaten de camera en genoten van elkaar.

Wanneer je samen geniet, is het makkelijker om op de foto te gaan en is een loveshoot alles behalve ongemakkelijk. Je hoeft alleen maar naar de ander te kijken en dan straal je vanzelf. Zo maak je naast mooie foto’s ook nog een leuke herinnering. Dus, zeker niet denken dat je niet fotogeniek bent en niet mooi op een foto kan staan!

loveshoot op locatie in den bosch

We vonden het super leuk vandaag! Hele gave foto’s. We hadden echt mazzel dat het zonnetje begon te schijnen :-) Al met al heel erg bedankt voor de leuke loveshoot!! – Mireille

Update

Deze foto’s van de loveshoot op locatie in Den Bosch zijn twee jaar geleden gemaakt en de foto’s stralen nog steeds op de Social Media kanalen van Dennis & Mireille. Mooi dat ze er nog zo blij mee zijn! En tot slot leuk nieuws: ze zijn nog helemaal verliefd en inmiddels getrouwd! De bruiloft mocht ik ook vastleggen. De bruidsreportage kun je hier bekijken, geloof me, het is de moeite waard!