Vriendinnen Fotoshoot Ewijk

Evelyn & Melissa zijn twee vriendinnen. Ze houden van gek doen en lachen samen veel. Dit wilde ik ook terug laten komen in de foto’s. Ze wilden spontane foto’s. Ze hadden al eerder samen een fotoshoot gedaan, maar dat was in de studio bij een andere fotograaf en ze waren niet helemaal tevreden met het eindresultaat. Via via kwamen ze bij mij uit en namen contact op. Leuke uitdaging! We spraken af in Ewijk, een locatie aan de dijk en bij het bos. Het miezerde een beetje, maar dat maakte de meiden niet uit. Rennen, springen, knuffelen… en vooral veel heel lol! Daarna vetrokken ze helemaal blij én met mooie foto’s naar huis. Al met al, een geslaagde en gezellige fotoshoot.

vriendinnenfotoshoot ewijk

Wij vonden onze vriendinnen fotoshoot echt kei gaaf! Lekker buiten op een mooie locatie in Ewijk en er zijn hele leuke spontane foto’s uit gekomen! Was super om te doen!! De foto’s hebben intussen een plekje gekregen in ons huis en ik kijk er elke dag naar. – Evelyn en Melissa

vriendinnenshoot ewijk

vriendinnenfotoshoot in ewijk
vriendinnenshoot in ewijk

Origineel cadeau vriendin

Wil je graag je vriendin verrassen met een origineel cadeau? Hoe leuk is het om samen een vriendinnen fotoshoot te doen? Jullie hebben samen een gezellige middag en daarnaast een mooie blijvende herinnering aan jullie vriendschap. Als je mij een persoonlijk tekstje stuurt, maak ik er een cadeaubon van.

vriendinnen foto's in ewijk

Wat is een goede locatie voor een fotoshoot?

Deze vriendinnen fotoshoot Ewijk is aan de rand van de dijk gemaakt. Daar is een leuk stukje groen met bospaadjes. De locatie moet vooral niet te druk zijn. Hoe rustiger de achtergrond, hoe beter. Het draait ten slotte om jullie. Ook is het leuk om een locatie uit te kiezen waar jullie iets mee hebben. Dat maakt het nog persoonlijker.

Ook kun je kiezen om de foto’s in de studio te maken. Dan heb je een mooie egale achtergrond en daarnaast ben je niet afhankelijk van het weer.

vriendinnen fotoshoot ewijk