Gala Fotoshoot Druten

Gala fotoshoot Druten met vier vriendinnen.
Een paar uur voor de start van de optocht, hadden we afgesproken om galafoto’s te maken. Toen ik aankwam stonden Paola en Dominique al klaar. Wat zagen ze er prachtig uit. We dronken even samen koffie, maar besloten om snel naar buiten te gaan. De lucht werd steeds donkerder! Al snel kwamen Veerle en Lisa ook. Wat hebben ze gelachen samen! Juist dát heb ik vastgelegd. De vriendschap van de meiden straalt er vanaf. De ouders kwamen ook kijken. Daar stonden ze dan, trots naast hun dochter! Ik riep ze erbij om ook foto’s samen met de ouders te maken. Dat wilden ze wel! Mooi als herinnering.

gala fotoshoot druten

fotoshoot gala druten
fotoshoot gala in druten
fotograaf gala druten
professionele gala foto

De foto’s zijn heeeel gaaf geworden, super bedankt! De gala fotoshoot was ontspannen en gezellig!!! Dit kwam mede door de houding van de fotografe en doordat we zelf veel inbreng hadden… Dus als je niet een te geposeerde fotoshoot wilt is dit zeker een aanrader! – Paola Klarenbeek

fotograaf gala

Details – fotoshoot

Naast totaalfoto’s van de meiden, maak ik ook close-ups van de details. De glitters op de jurken, sieraden, tasjes, schoenen, noem maar op. Aan alles is veel aandacht besteed, dus de moeite waard om vast te leggen.

galafotograaf
professionelefoto gala

Ontzettend leuke gala fotoshoot! Sharon voelde goed aan wat wij wilden en was prettig om mee te werken. Ze gaf goede aanwijzingen. Ze heeft het gevoel dat wij delen echt vast weten te leggen op de foto’s! – Lisa van Rossum

gala fotograaf

Komt jouw gala ook dichterbij of wil je juist iemand verrassen met mooie foto’s van deze speciale dag? Stuur dan op tijd een berichtje om je gala fotoshoot druten te reserveren. Woon je in een andere regio? Geen probleem, stuur een berichtje en ik kijk of ik je kan helpen.