sfeerfotografie oss

Sfeerfotografie Oss

Professionele sfeerfotografie Oss. Voor Deponti hebben we tafelbladen in zowel huiselijke- als horeca setting gefotografeerd. De foto’s worden voor verschillende online doeleinden gebruikt en in een promotieboek geplaatst.

professionele productfotograaf oss
sfeerfotografie
sfeerfotografie op locatie

De opdrachtgever

Deponti is een bedrijf uit Oss wat bekend staat om het maken van veranda’s en overkappingen. Een ander onderdeel van het bedrijf is het maken van tafelbladen uit boomstammen. Je ziet echt de vorm en eventuele gaten terug in het blad. Dit maakt het een heel natuurlijk product. Deze karaktereigenschappen wil ik in de sfeerfoto’s duidelijk naar voren laten komen.

professionele product sfeerfotografie
productfotografie oss
productfotograaf
sfeerfoto's buiten maken

Aanpak sfeerfotografie Oss

De tafelbladen kunnen gefotografeerd worden in een magazijn, maar het is natuurlijk veel mooier om het complete plaatje te laten zien. Vandaar dat ik deze sfeerfoto’s in samenwerking met stylist Jopke maak.

We willen de tafelbladen laten zien in verschillende stijlen: klassiek, professioneel, modern, chique en industrieel.

Hiervoor hebben we van te voren moodboards gemaakt en deze besproken om te laten zien wat we van plan waren. Het team was meteen enthousiast dus de locaties en de accessoires konden worden bepaald.

bedrijfsfotograaf oss
bedrijfsfotografie in oss

Verhoudingen fotografie

De opmaak van promotieboek is nog niet gemaakt, dus we hadden alle vrijheid qua beeldverhoudingen van de sfeerfotografie. Ik heb ervoor gekozen om zowel liggende als staanden foto’s te schieten, detailfoto’s, middenshots en totaalbeelden. Een compleet pakket waar de opdrachtgever alle kanten mee op kan.

fotograaf bedrijfsfotografie oss

We zijn heel vroeg naar de locaties gereden om vast alles aan te kant te zetten en te stylen. Ruim op tijd waren we klaar toen de eerste vrachtwagens met grote tafelbladen kwam aangereden. Er was een team met mannen opgetrommeld en de tafels werden naar binnen gesjouwd.

detailfoto's bedrijfsfotografie

Het complete plaatje

De ruimtes werden gestyled om de juiste sfeer te benadrukken. Niet teveel styling was het motto, want het gaat in dit geval om de tafels en niet de accessoires. De tafels kwamen prachtig tot hun recht!

sfeerfotografie website
zakelijke fotografie

Meer dan tevreden

De foto’s besprak ik ter plekke met de stylist en de opdrachtgever, zodat we alle drie 100% zeker wisten dat de sfeerfoto’s helemaal klopte, voordat we vertrokken naar de volgende locatie.

professionele fotograaf oss

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat, een bedrijfsshoot? Neem hier een kijkje achter de schermen!

Resultaat

Hieronder een glimp van de brochure.

fotograaf brochure
porfessionele fotografie folder
professionele fotografie brochure
zakelijke folder fotograaf