Professionele LinkedIn foto

Jacqueline is bezig met solliciteren en haar foto is toe aan vervanging. Ze is op zoek naar een professionele LinkedIn foto. Ze koos voor het uitgebreide pakket zodat wij meerdere foto’s konden maken die ze vervolgens voor verschillende doeleinden kan gebruiken.

Ze nam twee verschillende outfits mee naar mijn studio waar wij aan de slag gingen. Zie je wat een andere outfit voor een groot effect heeft?

linkedin foto nijmegen fotostudio

Professionele linkedin foto

Het mooiste aan de foto’s vind ik de uitstraling van haar ogen. Ze komen prachtig tot hun recht. Het straalt vriendelijkheid en kracht uit.

professionele linkedinfoto

“Maar ik ben niet fotogeniek hoor, ik doe dit niet vaak!” zei ze vooraf. Dat hoor ik zo vaak, echt waar. Maar ik geloof hier niet in. Iedereen is fotogeniek op zijn of haar manier. Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd, zorg voor rust en ik zorg ervoor dat jij als je zelf op de foto staat.

Na de fotoshoot hebben we de foto’s op een bioscoopscherm bekeken onder het genot van een kop koffie en hebben de selectie gemaakt van 8 foto’s. Hierna heb ik de foto’s nog met software nabewerkt. De foto’s worden verzonden in hoge kwaliteit zonder watermerk er door heen.

linkedin foto maken nijmegen
professionele linkedin fotoshoot
linkedinfoto nijmegen

Professionele LinkedIn foto binnen 24 uur

De foto’s heb ik diezelfde nog geleverd zodat ze direct aan de slag kon met solliciteren. Wil jij ook een professionele LinkedIn foto? Stuur even een berichtje en ik help je.